پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ شهریور ۱۳۹۳، ۱۳:۴۸

راستگو:

نفرات برتر کنگره قرآنی سمپاد منطقه یک کشور در بیرجند معرفی شدند

نفرات برتر کنگره قرآنی سمپاد منطقه یک کشور در بیرجند معرفی شدند

بیرجند- خبرگزاری مهر: رئیس اداره پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان اداره کل آموزش و پروش خراسان جنوبی گفت: اختتامیه کنگره سراسری قرآن مدارس استعدادهای درخشان منطقه یک کشور ویژه پسران در بیرجند با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد راستگو پیش از ظهر دوشنبه در حاشیه این مراسم اظهار کرد: این دوره از مسابقات قرآنی با حضور 150 دانش‌آموز پسر مدارس استعدادهای درخشان منطقه یک کشور برگزار شد.

وی با بیان اینکه شرکت‌کنندگان از سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی بودند، افزود: دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این مسابقات در چهار رشته حفظ عادی، حفظ ویژه، قرائت و معارف با یکدیگر به رقابت پرداختند.

راستگو اظهار کرد: در این دور از مسابقات 24 نفر در دو مقطع متوسطه اول و دوم رتبه‌های نخست را کسب کردند.

وی تصریح کرد: از این تعداد 12 نفر در چهار رشته از مقطع متوسطه اول و 12 نفر دیگر نیز مربوط به دانش‌آموزان متوسطه دوم هستند.

راستگو ادامه داد: در مقطع متوسطه اول نفرات نخست در رشته حفظ عادی امیرحسین ایمانی از تربت جام، رشته حفظ ویژه دانیال محروقی از نیشابور، در رشته قرائت محمد قراول از تربت جام و در رشته معارف امیرحسین زرخوان از شهرستان کاشمر بوده‌اند.

وی بیان کرد: در مقطع متوسطه دوم امیرحسین فراستی از نیشابور، سیدعلیرضا شریعی از قوچان، سیدامیرباس مجتبوی از مشهد و محمدصدیق صدیق‌غفاری از تربت جام مقام‌های نخست چهار رشته حفظ عادی، حفظ ویژه، قرائت و معارف را کسب کردند.

کد خبر 2366406

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha