پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ شهریور ۱۳۹۳، ۱۸:۳۹

درمانگاه خيرساز سهل آباد شیراز كلنگ زني شد

درمانگاه خيرساز سهل آباد شیراز كلنگ زني شد

شيراز – خبرگزاري مهر: درمانگاه خيرساز منطقه سهل آباد با زيربناي هزار و 325 متر مربع و با اعتبار مورد نياز 14 ميليارد ريال كلنگ زني شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مديرعامل مجمع خيرين شهرساز و فرهنگ ساز شيراز ظهر پنج شنبه در مراسم كلنگ زني اين درمانگاه، گفت: مجمع خيرين شهرساز و فرهنگساز براي اولين بار در شيراز با ابتكار آقاي پاك فطرت شكل گرفت و در عمر كوتاه خود دو مرحله كلنگ زني داشته است.

سيد عبدالرضا دستغيب ادامه داد: يك مرحله كلنگ زني مركز خود اشتغالي زنان منطقه كوشك ميدان با زيربناي 300 متر مربع و با اعتبار 220 ميليون تومان در آبان ماه سال گذشته بود كه زيربناي آن بعدا به 500 متر مربع و اعتباري بالغ بر 500 الي 600 ميليون تومان افزايش يافت و تا يك يا دو ماه آينده به بهره برداري مي رسد تا مردم در محله كم برخورد كوشك ميدان بتوانند از آن استفاده كنند.

وي افزود: در كنار اين مركز شش سقاخانه نيز در سطح شهر راه اندازي شد.

مديرعامل مجمع خيرين فرهنگساز و شهرساز شيراز با اعلام اينكه چهار پروژه در اين مجمع خيرين پيش بيني شده است، گفت: يكي از آنها درمانگاه سهل آباد با زيربناي بالغ بر هزار و 320 متر مربع و نزديك به يك ميليارد و 400 ميليون تومان اعتبار است كه امروز كلنگ زني آن انجام شد.

دستغيب گفت: اين درمانگاه علاوه بر اينكه هيئت امنايي اداره خواهد شد، شرايطي را فراهم مي كند كه با نازلترين قيمت خدمات درماني به مردم منطقه سهل آباد ارائه شود.

وي گفت: دومين پروژه زمين چمن مصنوعي است كه در زميني بالغ بر هزار متر مربع و در پارك 50 هكتاري منطقه پنج شروع مي شود و هزينه آن 350 ميليون تومان برآورد شده است.

مديرعامل مجمع خيرين فرهنگساز و شهرساز شيراز در ادامه عنوان كرد: سومين پرو‍ژه نمازخانه پارك انقلاب است كه به طور قطع فقط كاربرد نمازخانه را نخواهد داشت و در طول روز كارهاي فرهنگي نيز در آن انجام خواهد گرفت.

دستغيب ابراز داشت: چهارمين پروژه نمازخانه بوستان كوثر است كه ظرف دو ماه ساخته و در اختيار اهالي منطقه قصرالدشت قرار خواهد گرفت.

وي در پايان بيان كرد: در كنار اين پروژه ها چهار سقاخانه در نقاط پرتردد شهر احداث مي شود.

يكي از اعضاي مجمع خيرين شهرساز شيراز نيز در اين مراسم عنوان كرد: چيزي كه در طول چند سال اخير در شهر ما مغفول مانده، بحث فرهنگسازي است كه بايد با به كاگيري متخصصان براي توسعه فرهنگ مناسب تلاش كرد.

مهرداد خائف گفت: عدم استفاده صحيح بعضي از شهروندان از اموال عمومي شيراز را به روستايي بزرگ شبيه كرده كه بايد در اين راستا فرهنگسازي هايي انجام شود.

وي همچنين اظهار كرد: مردم شيراز به مهمان نوازي و ساخت بناهاي عام المنفعه شهره اند كه اميدواريم اين روند ادامه يابد.

به گزارش مهر، در اين منطقه پارك محله اي سهل آباد نيز با زيربناي سه هزار و 360 متر و اعتبار دو ميليارد ريال ساخته خواهد شد.

کد خبر 2368525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha