به گزارش خبرنگار مهر جعفر احمدی بعداز ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نکا با اشاره به اجرای سرشماری کشاورزی در سطح کشور اظهار داشت: جهت برنامه ریزی در ارائه امکانات و خدمات بهتر به روستاها سرشماری کشاورزی توسط کارشناسان کشاورزی و نیروهای خبره استان عملیاتی می شود.
وی اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی را نقش مهمی در اجرای دقیق تر و تسهیل تر بخش کشاورزی دانست.
مدیرکل آمار و اطلاعات استانداری مازندران تصریح کرد: اگر در سرشماری های صورت گرفته آمار و اطلاعات نادرستی در اختیار آمارگیران و در نهایت در سامانه کشاورزی درج شود قطعا سبب محروم شدن حق کشاورزان در ارائه تسهیلات و امکانات مدنظر خواهد شد.
احمدی انجام سرشماری کشاورزی را به منظور نگرفتن و قطع یارانه توسط کشاورزان ندانست و بیان کرد: این طرح تنها در راستای شناسایی اراضی کشاورزان و تعیین شاخص های آماری در حوزه کشاورزی است.
این مقام مسئول با اشاره به جامعه هدف چهارمین دوره سرشماری کشاورزی گفت: جامعه هدف چهارمین دوره سرشماری کشاورزی در بخش باغداری، زراعت، دامداری، طیور، زنبور عسل، شیلات وغیره است.
وی با بیان اتمام آموزش آمارگیران در سطح استان افزود: مرحله دوم آموزش آمارگیران و کارشناسان بخش کشاورزی هم اکنون در استان به اتمام رسیده است و در شهرستان های22 گانه استان با توجه به پایان آموزش مرحله دوم مأموران آمارگیر از 24 لغایت سی ام شهریور ماه سال جاری جهت آموزش و هماهنگی هر چه بیشتر در مناطق مستقر خواهند شد.
مدیرکل آمار و اطلاعات استانداری مازندران متذکر شد: براساس حوزه بندی انجام گرفته 380 مأمور آمار گیر در 380 حوزه آماری استان در قالب 59 اکیپ عملیاتی کار سرشماری را از پنجم مهرماه سال جاری لغایت 18 آبان به مدت 43 روز در سطح استان انجام می دهند.
احمدی با اشاره به اینکه استان مازندران یکی از استان های محوری در حوزه کشاورزی است تصریح کرد مازندران در تولید برنج 40 درصد ، تولیدات باغی 50 درصد و11 درصد تولید گوشت و مرغ کشور را تأمین می کند که دراین راستا باید به بخش کشاورزی نگاه ویژه ای از سوی مسئولین صورت گیرد.
نظر شما