پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ شهریور ۱۳۹۳، ۲۰:۱۲

سپهری:

مانور مهر در مدارس اردبیل برگزار می شود

مانور مهر در مدارس اردبیل برگزار می شود

اردبیل – خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل از برگزاری مانور مهر در تمامی مدارس استان در 26 شهریور ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، صابر سپهری شامگاه یکشنبه در جلسه هماهنگی برنامه های این مانور تصریح کرد: در این مانور تمامی دانش آموزان کتب درسی، برنامه های هفتگی و حتی سالانه خود را دریافت خواهند کرد.

وی دلیل برگزاری زودهنگام مانور را آمادگی دانش آموز برای آغاز سال تحصیلی عنوان کرد و افزود: در روز اول مهر دانش آموز کتب و برنامه خود را به صورت کامل در دست خواهد داشت.

به گفته مدیر کل آموزش و پرورش استان از روز اول مهر ماه برنامه درسی دانش آموز آغاز به کار کرده و تاخیری در برنامه های درسی نخواهیم داشت.

سپهری از آمادگی تمامی مدارس برای آغاز سال تحصیلی خبر داد و گفت: مقدمات سال تحصیلی جدید در تمامی مدارس فراهم شده است.

وی آمار ورودی سال اولی ها را همراه با افزایش دانست و اضافه کرد: امسال نزدیک به 20 هزار نفر دانش آموز کلاس اول خواهیم داشت.

مدیر کل آموزش و پرورش استان خواستار همکاری اولیای دانش آموزان در آغاز سال تحصیلی متناسب با زمان بندی شد و تاکید کرد: فرصت آموزش در استان با برودت و سردی هوا و تعطیلی های مکرر کمتر از سایر استان ها است.  

اعلام تعطیلی صبح در شب قبل

سپهری مسئولیت اعلام تعطیلی مدارس را متوجه فرمانداری ها عنوان کرد و افزود: تلاش بر این است تعطیلی در زمان مناسب اعلام شود.

وی تاکید کرد: طبق برنامه ریزی ها تعطیلی سری صبح در صورت برودت هوا در شب قبل و بار دیگر صبح تا ساعت 6 در نظر گرفته شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش اضافه کرد: در عین حال شماره تماس گویای 1880 جهت اعلام تعطیلی مدارس در نظر گرفته شده است.                

کد خبر 2370376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha