پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ شهریور ۱۳۹۳، ۱۲:۲۲

عباسی:

دولت باید تکلیف پتروشیمی گلستان را مشخص کند

دولت باید تکلیف پتروشیمی گلستان را مشخص کند

گنبدکاووس - خبرگزاری مهر: نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید هر چه زودتر تکلیف پتروشیمی گلستان را مشخص کند و سهامداران را از بلاتکلیفی و نگرانی نجات دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، سلیمان عباسی، صبح دوشنبه در گفتگو با رسانه های استان، افزود: اینکه هر روز حرفی بزنیم تنها موجب سردرگمی سهامداران خواهد شد و مسئولان باید شفاف مسائل مربوط به پتروشیمی را با مردم در میان بگذارند.

وی افزود: بعد از گذشت هشت سال مردم انتظار دارند که سرمایه گذاری آنها به نتیجه برسد و به همین جهت تلاش مسئولان دولتی در سطح ملی و استانی باید بیش از گذشته باشد.

وی با بیان اینکه گلستان نیازمند اجرای طرحهای بزرگ و صنعتی نظیر پتروشیمی است, تصریح کرد: تاخیر چندین ساله در اجرای این پروژه به هر دلیلی و از سوی دولت نهم و دهم و یازدهم پذیرفته نیست.

عباسی خاطرنشان کرد: بزودی در صحن مجلس به وزیر صنعت و معدن و تجارت درباره تسریع در تکمیل پتروشیمی گلستان تذکر خواهم داد.

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وزارت صنعت و معدن پتروشیمی را تنها طرح اولویت دار این وزارتخانه در استان گلستان اعلام کرد ولی تاکنون گامی در جهت رفع مشکلات آن برنداشته است.

کد خبر 2370611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha