موسي پور در گفت وگو با خبرنگار پارلماني "مهر"، با بيان اين مطلب اظهار داشت : راهبرد وزارت كشور براي انتخاب استانداران رايزني و مشورت با گروههاي مرجع است كه نخبگان سياسي، فرهنگي، مذهبي و در راس آنها نمايندگان مجلس قرار دارند.
وي با تاكيد بر اينكه انتخاب استانداران به تدريج و با تدبير صورت مي گيرد، افزود: ما معتقديم در اين مشورت و رايزني مي توانيم به گزينه هاي بهتر و توانمندتر براي تحقق اهداف دولت خدمتگذار برسيم.
معاون وزير كشوردر پاسخ به اينكه چرا انتصاب استانداران با تاخير صورت مي گيرد و آيا اين تاخير باعث لطمه به امور اجرايي كشور نمي شود، پاسخ داد: طبيعي است رايزني و مشورت با گروههاي مرجع براي انتخاب استاندار، به خاطر گستردگي گروهها و افراد و نظرات مختلف مجلس شوراي اسلامي مقداري زمان مي برد و به طول مي انجامد.
موسي پور با تاكيد براينكه همه مسئولان اجرايي از استاندار گرفته تا فرماندار و بخشدار تا زماني كه مسئوليت دارند بايد به وظايف محوله عمل كنند و نبايد كارهاي اجرايي كشور زمين بماند، اظهار داشت: تاخير در انتصاب استانداران به معناي دير شكل گرفتن دولت و آسيب وارد شدن به مديريت اجرايي كشور نمي باشد.
معاون حقوقي و پارلماني وزير كشور گفت: البته قرار نيست همه استانداران را عوض كنيم؛ هدف اين است كه اگر نيروهاي شايسته اي هستند و آمادگي همكاري دارند، اين همكاري استمرار پيدا كند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: انتخاب استاندار بايد با تدبير و رايزني همه جانبه و در نظر گرفتن نيروهاي نخبه و ديدگاه نمايندگان ملت صورت بگيرد و قاعدتا اين امر زمان مي برد.
نظر شما