پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ شهریور ۱۳۹۳، ۱۳:۳۲

در دیدار روسای کمیسیون کشاورزی ایران و نیجریه تاکید شد؛

تبادل استاد و دانشجو در حوزه‌های کشاورزی و دامداری/ بهره گیری از تجارب نوین ایران

تبادل استاد و دانشجو در حوزه‌های کشاورزی و دامداری/ بهره گیری از تجارب نوین ایران

در دیدار رؤسای کمیسیون‌های کشاورزی مجلس نمایندگان نیجریه و ایران، بر ارتقای همکاری‌های دو کشور تأکید شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر  عباس رجایی رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در دیدار با محمد طاهر مونگونو رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس نمایندگان نیجریه، با اشاره به توجه جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط دوستانه خود با کشورهای آفریقایی از جمله نیجریه داشت: ایران و نیجریه دو کشور مهم و تأثیرگذار در دو منطقه خاورمیانه و غرب آفریقا محسوب می‌شوند که همکاری آنها می‌تواند منافع قابل ملاحظه‌ای برای دو ملت داشته باشد.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیسیون تحت ریاست او آمادگی دارد تا فصل جدیدی از مناسبات خود با مجلس ملی نیجریه را هم به صورت دوجانبه و هم در قالب سازمان‌های بین‌المللی آغاز کند.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بر استفاده بهینه از توانایی‌ها و ظرفیت‌های بالقوه دو کشور تأکید کرد.

رجایی با اشاره به ظرفیت‌های بالای بخش کشاورزی در جمهوری اسلامی ایران و نیجریه تصریح کرد: پیشرفت‌های قابل توجه ایران در بهره‌گیری از فناور‌های نوین در بخش کشاورزی که با وجود تحریم‌های ظالمانه غرب صورت گرفته و توانمندی‌های بالای نیجریه در این بخش بسترهای لازم برای ارتقای همکاری‌های ایران و نیجریه را در زمینه‌های مربوط به کشاورزی فراهم کرده است.

وی در این زمینه ادامه داد: مجلس شورای اسلامی آمادگی انتقال تجربیات خود به مجلس ملی نیجریه را دارد.

محمد طاهر مونگونو رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس ملی نیجریه در این دیدار با اشاره به روابط دوستانه و دیرینه ایران و نیجریه گفت: با توجه به اینکه بیش از دو سوم اقتصاد نیجریه مبتنی بر کشاورزی است، قابلیت‌های گسترده‌ای برای همکاری‌های نیجریه با سایر کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران وجود دارد که باید از این ظرفیت‌های عظیم به نفع دو ملت استفاده کرد.

رئیس کمیسیون کشاورزی نیجریه همچنین گفت: دولت و مجلس نیجریه از ارتقای همکاری‌ها با ایران در زمینه تبادل استاد و دانشجو در زمینه کشاورزی، دامپزشکی، دارو و سرم‌سازی استقبال می‌کند.

محمد طاهر مونگونو رئیس کمیسیون کشاورزی نیجریه در پایان اضافه کرد: نیجریه در پی اصلاح سیستم کشاورزی و افزایش بهره‌وری خود از منابع طبیعی است و در این راه علاقمند است از تجربیات ایران در زمینه مکانیزه کردن کشاورزی،‌اصلاح بذر و روش‌های نوین آبیاری استفاده کند.
 

کد خبر 2375234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha