پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ مهر ۱۳۸۴، ۱۸:۳۹

شهردار تهران قبل از شروع اولين جلسه خود با مجمع نمايندگان تهران:

از نظرات نمايندگان تهران در رفع مشكلات استفاده مي‌كنم// معاونان شهرداري اين هفته معرفي مي شوند

از نظرات نمايندگان تهران در رفع مشكلات استفاده مي‌كنم// معاونان شهرداري اين هفته معرفي مي شوند

محمد باقر قاليباف بهره گيري از نظرات نمايندگان مجلس را يكي از ظرفيت‌هاي قابل استفاده در حل مشكلات تهران دانست و گفت: در نشست امروز با مجمع نمايندگان از نقطه نظرات آنها در رفع مشكلات شهر تهران استفاده مي كنم و مسايل و مشكلاتي كه شهرداري تهران دارد را براي آنان بازگو خواهم كرد.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، قاليباف در جمع خبرنگاران پارلماني با بيان اين مطلب، در پاسخ به اين سؤال كه معاونين خود را چه زماني انتخاب مي‌كنيد، گفت: بزودي و تا آخر اين هفته انتخاب مي‌كنم.

وي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه آيا براي تامين بودجه شهرداري تهران عوارض شهري را افزايش خواهيد داد يا برنامه ديگري داريد گفت: راههاي مختلف وجود دارد، افزايش قيمتهاي عوارض شهري راه حل مناسبي نيست چرا كه بايد به سمت درآمدهاي پايدار رفت و اين كار در كشور ما نيز امكان پذير مي باشد.

قاليباف با تاكيد بر اينكه در شهر تهران نيازمند يك مديريت جامع شهري هستيم كه روزي حتما به اين تجربه دنيا دست خواهيم پيدا كرد، افزود: من فكر مي كنم با كمك دولت و داشتن برنامه هاي جامع شهري مي توان شهري سالم و بدور از هر گونه مشكلي داشته باشيم.

شهردار تهران در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه آيا سهام باشگاه پرسپوليس و استقلال در اختيار شهرداري قرار خواهد گرفت يا نه گفت: من در اين مورد بي اطلاع هستم.

قاليباف همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چه ارتباطي بين خلباني ، نيروي انتظامي، شوراي شهر و شهرداري وجود دارد گفت: لابد يك تناسب مديريتي بين اين شغل ها وجود دارد .

در ادامه اين گفتگو كوچك زاده نماينده تهران نيز در خصوص مشكلات كلان پايتخت و ديدار شهردار تهران با مجمع عمومي نمايندگان تهران گفت: اصلي ترين موارد هماهنگي مجمع نمايندگان تهران با شهردار با توجه به شناختي كه نمايندگان تهران از مشكلات درون شهري و از جمله آنكه تهران به سي منطقه تبديل شده است مي تواند كمك موثري به شهردار در جهت ساخت و ساز و از بين بردن مشكلات شهري داشته باشد.

وي در ادامه افزود: ما براي هماهنگي بيشتر در جلسات بعدي به تعامل و اينكه بتوانيم مشكلات را يك به يك به كمك شهرداري حل كنيم خواهيم پرداخت.

كوچك زاده  در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه انتظارات نمايندگان تهران از شهردار جديد چه مي باشد گفت: بزرگترين مشكل درون شهري ما اول از بين بردن ترافيك ، دوم جلوگيري از ساخت و ساز هاي بي رويه در اطراف تهران و سوم اينكه شهرداري هزينه ارائه خدمات شهري را چگونه تامين خواهد كرد .

وي در ادامه افزود: ما انتظار داريم آقاي قاليباف همچنان همانند احمدي نژاد كه پست شهرداري را در اختيار داشت بتواند پايتخت را از نظر ساخت و ساز و رعايت شهري زيبا، سالم را در تهران كه ام القري اسلام مي باشد را فرام سازد.

قاليباف سپس به سمت مجمع نمايندگان تهران براي شركت ‌در جلسه حركت كرد.

کد خبر 237561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha