پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ مهر ۱۳۹۳، ۱۵:۱۴

اصغری مطرح کرد:

نقش ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در هشت سال دفاع مقدس

نقش ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در هشت سال دفاع مقدس

اصفهان- خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: این دانشگاه در طول هشت سال دفاع مقدس نقش ارزشمندی داشته است به طوری که خدمات پزشکان و دانشجویان در درمان مجروحین و امدادرسانی به رزمندگان غیر قابل انکار است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا اصغری ظهر امروز در جشن بازگشایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ویژه دانشجویان و استادان اظهار داشت: تقارن بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها با هفته دفاع مقدس بسیار با اهمیت و ارزشمند است.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، نقش ارزشمندی در دوران هشت سال دفاع مقدس داشته که می‌توان به نقش ارزنده پزشکان و دانشجویان در درمان مجروحین و امدادرسانی به آنان در بیمارستان‌های صحرایی اشاره کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان خاطرنشان کرد: در حال حاضر نام کلاس‌های دانشکده‌ها مزین به نام شهدای دانشجویی است که در دهه 60 بر صندلی‌های کلاس‌های این دانشگاه می‌نشستند و زمانی که موضوع دفاع از میهن و عزّتشان به میان آمد از جان خود گذشتند و برای ما افتخار آفریدند.

وی تصریح کرد: در نیم سال نخست تحصیلی 94-93 نزدیک به یک هزار و 605 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی وارد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شدند.

اصغری با بیان اینکه از این تعداد 633 نفر در مقطع کارشناسی و 425 نفر در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی پذیرفته شدند، اضافه کرد: همچنین 210 نفر از دانشجویان پذیرفته شده در دوره های تخصصی و هشت نفر در دوره های فوق تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

وی گفت: لازم به ذکر است که 329 نفر از دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد رشته های پیراپزشکی پذیرفته شدند.

علمی که از اسارت ها آزاد باشد به نجات انسان ها می انجامد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این مراسم گفت: وظیفه دانشجویان ما این است که علم را آزاد کنند و آن را همراه با معنویت در خدمت بشریت قرار دهند.

حجت الاسلام علیرضا امینی مهمترین انتظار از دانشجویان را علم آموزی بیان کرد و افزود: این موضوع برای ما اقتدار می آورد.

وی با بیان اینکه علم آزاد در دانشگاه های ایران تعریف شده است، گفت: ما بدنبال علمی هستیم که از اسارت ها آزاد باشد و انسانیت را آزاد کند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: جای علم آزاد در دنیا خالی است زیرا که امروز علم در دست جاه طلبان است تا قدرت طلبی و هوسرانی کنند.

وی گفت: دانشجویان باید علمی را بیاموزند که انسانیت و شرافت را به انسان هدیه کند و همراه با پشتکار و شیفتگی باشد.

کد خبر 2376169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha