پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ مهر ۱۳۹۳، ۱۹:۴۳

وزير بهداشت كيك يزدي جديد يزديها را رونمايي كرد

وزير بهداشت كيك يزدي جديد يزديها را رونمايي كرد

يزد ـ خبرگزاري مهر: وزير بهداشت امروز با حضور خود در استان يزد و شركت در جلسه صنف قنادان استان يزد، از کیک يزدي جديد يزد رونمايي كرد.

به گزارش خبرنگار مهر، كيك جديد يزدي كه عصر امروز با حضور وزير بهداشت رونمايي شد،‌ به جاي شكر با شيرين كننده گياهي جديدي شيرين مي شود.

اين شيرين كننده از "استویا" كه يك گياه بومي قاره آمريكا است، تهيه شده و از اين پس در كيك يزدي‌ هاي يزد به جاي شكر مورد استفاده قرار مي گيرد.

اين کیک یزدی جديد با همکاری متخصصان غذا و دارو و یکی از تولید کننده ‌های یزدی تهیه شده و شيرين كننده استفاده شده در آن می‌ تواند جایگزین مناسبی برای کیک‌ هایی باشد که با شکر شیرین می‌شوند.

استویا گیاهی است متعلق به منطقه ‌ای در قاره آمریکا که به تازگي وارد ایران شده و پژوهش‌هایی برای جایگزینی این ماده به جای شیرین کننده‌هایی نظیر شکر انجام شده است.

عصاره‌استویا در صنایع شیرینی سازی، پزشکی و دیگرصنایع خوراکی کاربرد دارد.

کد خبر 2378841

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha