۸ مهر ۱۳۹۳، ۱۶:۱۶

حجت الاسلام صفي ياري در نشست خبري:

تبعيض در توزيع اعتبارات فرهنگي در كردستان/ 2500 گفتمان ديني در استان برگزار مي شود

تبعيض در توزيع اعتبارات فرهنگي در كردستان/ 2500 گفتمان ديني در استان برگزار مي شود

سنندج – خبرگزاري مهر: مدير كل تبليغات اسلامي استان كردستان از تبعيض در توزيع اعتبارات فرهنگي و حمايت از ادارات و سازمان هاي دولتي اين استان انتقاد كرد و گفت: متاسفانه ميزان اعتبارات اختصاص داده شده به اداره كل تبليغات اسلامي اندك است و به همين دليل بخشي از برنامه هاي ما تعطيل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مسعود صفي ياري ظهر امروز در نشست خبري با خبرنگاران رسانه هاي جمعي استان كردستان كه در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه نگاه يكساني به ادارات و سازمان هاي دولتي متولي فرهنگ در كردستان صورت نمي گيرد و در توزيع اعتبارات اين بخش يك نوع تبعيض وجود دارد.

وي ادامه داد: حمايت از بخش فرهنگ نيازمند نگاه ويژه مديران و مسئولان ارشد استان است و انتظار مي رود كه تمامي متوليان حوزه هاي فرهنگي در كردستان با يك نگاه مناسب و يكسان مورد توجه قرار گيرند.

مدير كل تبليغات اسلامي استان كردستان با اشاره به شعار سال جاري و همچنين فرهنگي ناميدن استان از سوي رهبر معظم انقلاب اسلامي گفت: فعاليت در حوزه فرهنگ نيازمند اعتبار و هزينه است و به همين دليل بايد در اين بخش ادارات و سازمان هاي دولتي متولي امر مورد حمايت بيشتري قرار گيرند.

وي با اشاره به تعطيل شدن بخش زيادي از فعاليت هاي اداره كل تبليغات اسلامي استان كردستان به دليل محدوديت هاي اعتباري در سال جاري افزود: بخشي از اعتبارات مورد نياز از سوي مركز تامين مي شود و بخش ديگري بايد از سوي استان تامين شود كه متاسفانه ما در بخش اعتبارات استاني كمترين ميزان را دريافت مي كنيم.

وي با بيان اينكه بالغ بر يك ميليارد و 400 ميليون تومان پروژه و برنامه فرهنگي براي سال جاري به استان پيشنهاد شده بود، بيان كرد: متاسفانه تنها اعتباري حدود 230 ميليون تومان در اين بخش به اداره كل تبليغات اسلامي استان كردستان اختصاص پيدا كرده است كه البته ميزان تخصيص نهايي اين اعتبار نيز مشخص نيست.

حجت الاسلام صفي ياري به مهمترين برنامه هاي تعطيل شده اداره كل تبليغات اسلامي كردستان در سال جاري اشاره كرد و يادآور شد: اداره كل تبليغات اسلامي كردستان در حوزه ها و بخش هاي مختلف بسته هاي را تدوين كرده بود كه امسال به دليل محدوديت هاي اعتباري بسته هاي فرهنگي در حوزه حجاب و عفاف، سبك زندگي اسلامي، حجاب و عفاف و جهاد و شهادت تعطيل شده است.

اعتبارات استاني تبليغات اسلامي كردستان تنها 11 درصد افزايش داشته است

وي به پيگيري هاي صورت گرفته در راستاي افزايش سهم اعتبارات استاني اداره كل تبليغات اسلامي كردستان اشاره كرد و افزود: در حالي در سال جاري ميزان افزايش اعتبارات استاني تبليغات اسلامي كردستان حدود 11 درصد افزايش پيدا كرده است كه اين ميزان افزايش براي يكي ديگر از دستگاه هاي فرهنگي استان حدود 50 درصد بوده است و اين كار نوعي تبعيض در استان كردستان است.

مدير كل تبليغات اسلامي كردستان با اشاره به اهميت مقوله فرهنگ در جامعه و لزوم توجه جدي تر به آن گفت: متاسفانه امروز هر برنامه اي فرهنگي توسط عده اي مورد حمايت قرار مي گيرد كه اين روند به هيچ عنوان صحيح نيست چرا كه هر برنامه فرهنگي در نوع خود مقدس و قابل اجرا نيست.

وي با بيان اينكه بايد برنامه هاي فرهنگي داراي شاخص و ارزش باشند، اظهار داشت: در جريان برگزاري و يا حمايت از يك برنامه فرهنگي بايد معيارها و چهارچوب هاي داراي ارزش رعايت شود چرا كه هيچ برنامه فرهنگي در زمان اجرا قابل ارزش نيست.

اجلاس منطقه اي نماز در سنندج برگزار مي شود

وي در بخش ديگري از سخنان خود در اين نشست خبري به برنامه هاي در پيش اداره كل تبليغات اسلامي استان كردستان اشاره كرد و گفت: طي روزهاي آينده استان كردستان ميزان جلسه منطقه اي اجلاس نماز است و قرار است كه استانهاي غرب كشور در اين همايش در سنندج شركت كنند.

حجت الاسلام صفي ياري با اشاره به هماهنگي هاي صورت گرفته براي ميزباني اين نشست در سنندج عنوان كرد: با توجه به فراخوان اعلام شده انتظار مي رود كه شاهد حضور و مشاركت پژوهشگران و افراد صاحب قلم باشيم چرا كه كردستان در اين بخش طرفيت هاي خوبي در اختيار دارد.

وي با اشاره به اهميت و اهداف برگزاري اين اجلاس در سنندج گفت: با توجه به اينكه كارگروه پژوهشي و فرهنگي اجلاس بين المللي نماز كشور به سازمان تبليغات اسلامي واگذار شده است بنابراين اين نشست در سنندج براي هماهنگي هر چه بهتر استانهاي غرب كشور برگزار مي شود.

اجلاس منطقه اي هم انديشي اساتيد آموزش هاي تخصصي حوزه دين برگزار مي شود

وي به برگزاري اجلاس هم انديشي اساتيد آموزش هاي تخصصي حوزه دين طي روزهاي آينده در سنندج اشاره كرد و اظهار داشت: اين اجلاس نيز به صورت همزمان با اجلاس منطقه اي نماز به ميزباني اداره كل تبليغات اسلامي استان كردستان در سنندج برگزار مي شود.

وي با اشاره به يكي از برنامه هاي اصلي و محوري سازمان تبليغات اسلامي براي ارائه آموزش هاي تخصصي حوزه دين گفت: در اين اجلاس كه با حضور استانهاي همدان، كرمانشاه، كردستان، ايلام، زنجان و لرستان در سنندج برگزار مي شود مباحث مهم در راستاي ارائه آموزش هاي تخصصي حوزه دين مورد بحث و بررسي قرار مي گيرند.

مدير كل تبليغات اسلامي استان كردستان ادامه داد: در اين اجلاس نيز كه با حضور اساتيد مجرب استانهاي غرب كشور برگزار مي شود حجت الاسلام موسوي هوايي معاون آموزشي و پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي كشور به عنوان سخنران حضور دارد.

برگزاري برنامه هاي قراني در كردستان

وي به برگزاري برنامه هاي مستمر اداره كل تبليغات اسلامي استان كردستان به ويژه در حوزه قرآن اشاره كرد و افزود: در سال جاري برنامه هاي حوزه قرآن به صورت فصلي برنامه ريزي شد و يك سري از اين فعاليت ها در يك فصل خاصي از سال برگزار مي شود و برخي ديگر از آنها نيز در طول سال ادامه دارند.

وي افزود: در فصل پائيز و در سراسر استان كردستان بالغ بر سه هزار نفر تحت پوشش آموزش صحيح خواني قرآن قرار مي گيرند كه اين برنامه به همت دارالقرآن كريم استان و همچنين با مشاركت موسسات قرآني اجرايي و عملياتي مي شود.

حجت الاسلام صفي ياري گفت: همچنين در فصل پائيز 11 كرسي ثابت تلاوت قران در استان كردستان خواهيم داشت و قرار است از شش محفل انس با قرآن در شهرستان هاي مختلف اين استان مورد حمايت اداره كل تبليغات اسلامي قرار گيرند.

وي با اشاره به برگزاري دوره هاي تربيت مربي قران كريم در استان كردستان افزود: همچنين در فصل پائيز 100 نفر در حوزه تربيت و بازآموزي معلمان قرآن مورد آموزش قرار مي گيرند و انتظار مي رود كه اين برنامه ها در راستاي ترويج و تعميق آموزه هاي قرآني در سطح جامعه موثر باشد.

وي با اشاره به برگزاري گفتمان هاي ديني دانش آموزي و دانشجويي در استان كردستان افزود: برگزاري گفتمان هاي ديني در سطح مدارس يكي از برنامه هاي ثابت و مستمر در اين استان است كه طي چند  سال اخير در دستور كار قرار گرفته است.

مدير كل تبليغات اسلامي گفت: بر اساس هماهنگي هاي صورت گرفته با اداره كل آموزش و پرورش استان و همكاري اين سازمان، قرار است كه در سال جاري نيز اجراي گفتمان هاي ديني ادامه داشته باشد و بالغ بر دو هزار و 500 گفتمان در سطح مدارس استان برگزار شود.

وي در بخش پاياني سخنان خود در اين نشست خبري ضمن تقدير از اهالي رسانه و مطبوعات استان كردستان يادآور شد: بدون شك اطلاع رساني برنامه هاي فرهنگي و قرآني در استان كردستان يك نياز لازم و ضروري است و به همين دليل انتظار مي رود كه از ظرفيت رسانه هاي جمعي در اين استان به بهترين شكل بهره برداري شود.

کد خبر 2381204

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha