پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ مهر ۱۳۹۳، ۱۱:۱۸

بهمنی:

سدهای بلاتکلیف سراب به حال خود رها شده‌اند/ ایستگاه‌های پمپاژ "تاجیار" در انتظار اعتبار

سدهای بلاتکلیف سراب به حال خود رها شده‌اند/ ایستگاه‌های پمپاژ "تاجیار" در انتظار اعتبار

سراب – خبرگزاری مهر: نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی گفت: تعیین و تکلیف و رسیدگی به وضعیت نامشخص سدهای شهرستان که به حال خود رها شده اند، مهمترین خواسته کشاورزان سرابی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهناز بهمنی صبح پنجشنبه در جلسه بررسی مشکلات بخش کشاورزی شهرستان سراب اظهار داشت: وضعیت بسیاری از سدهای شهرستان هنوز مشخص نیست و همین امر بهره برداران بخش کشاورزی را با سردرگمی و مشکلات بسیار برای حل مشکل آبیاری زمین‌های خود مواجه کرده و این افراد خواستار رسیدگی هرچه سریع تر به این موضوع هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه سد تاجیار شهرستان سراب از نظر پایاب مشکلات متعددی دارد که تا این لحظه حل نشده است، افزود: برای تکمیل و راه‌اندازی ایستگاه‌های پمپاژ این سد 10 میلیارد ریال اعتبار نیاز است و علاوه‌بر این سد، احداث و بهسازی کانال‌های کشاورزی، احیاء و لایروبی و مرمت قنوات، ترمیم و مرمت بندهای انحرافی و تعیین تکلیف سدهای بلاتکلیف از جمله ارونق که به حال خود رها شده‌اند، باید به عنوان خواسته‌های مردم و بهره برداران بخش کشاورزی سراب مورد توجه مسوولان قرار گیرد.

فرماندار شهرستان سراب نیز در این جلسه که با حضور خلیل آقائی قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس و سید رحیم سجادی معاون آب و خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، گفت: در سال زراعی جاری 150هزار تن سیب زمینی در مزارع آبی این شهرستان تولید شده است.

سید محمد عابدی با بیان اینکه شهرستان سراب در تولید علوفه رتبه نخست را داراست، خاطر نشان شد: اقتصاد مردم شهرستان سراب بر پایه کشاورزی و دامداری است و با توجه به اینکعه اقتصاد کشاورزی در این منطقه حرف اول را می زند، ضروری است که مسوولان و سازمان های دخیل در این حوزه برای رفع مشکلات و موانع توسعه کشاورزی در سراب اقدامات جدی انجام دهند.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان سراب نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات این شهرستان بویژه در خصوص سد تاچیار اظهار داشت: برای راه‌اندازی ایستگاه های پمپاژ این سد که در سال 82 به بهره برداری رسیده، اعتباری معادل 10 میلیارد ریال مورد نیاز است که امیدواریم با تامین این اعتبار و راه‌اندازی این ایستگاه ها برخی از مشکلات کشاورزان سراب در خصوص تامین آب مورد نیاز حل شود.

کد خبر 2382253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha