دكتر سيدرضا رئيس كرمي در گفت و گو با سرويس علوم پزشكي گروه دانشگاهي "مهر" افزود: سازمان مديريت و برنامه ريزي تنها 17ميليون تومان اعتبار پژوهشي براي اين دانشگاه در نظر گرفته است كه ما توانسته ايم با برقراري ارتباط با سازمان مديريت استان و مركز تحقيقات كاربردي استان علاوه بر بودجه سازمان مديريت، مبلغي نيز در حدود بيش از 30 ميليون تومان از مركز تحقيقات كاربردي براي انجام بهتر برنامه ريزي هاي صورت گرفته جذب كنيم.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به مشكلاتي كه از نظر زيرساخت هاي دانشگاه با آن مواجه هستيم بحث توسعه كمي و كيفي نيز از ديگر برنامه هاي مهم دانشگاه است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي قم ابراز اميدواري كرد: با افزايش تعداد اعضاي هيات علمي و دانشجويان روند توسعه دانشگاه بهبود يابد و كمبود اعتبارات در اين زمينه نيز با همكاري سازمان مديريت و وزارت بهداشت تا حدودي برطرف شود.
نظر شما