پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ مهر ۱۳۹۳، ۱۷:۰۸

طلایی مطرح کرد:

کاهش هزینه های سلامتی و پزشکی با اجرای گام سوم طرح تحول سلامت

اصفهان – خبرگزاری مهر: رئیس بیمارستان امین و دبیر شورای عالی نظارت بر کارانه پزشکان گفت: با اجرای گام سوم طرح تحول سلامت ضمن شفاف سازی پرداخت های بیمار و درآمدهای پزشکان، میزان هزینه پرداختی از جیب مردم برای خدمات پزشکی نیز کمتر می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی طلایی ظهر پنج شنبه در نشست  خبری  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پیرامون آغاز اجرای گام سوم طرح تحول نظام سلامت در اصفهان اظهار داشت: در گام سوم طرح تحول سلامت اجرای کتاب " ارزش های نسبی سلامت جمهوری اسلامی ایران در سال 93 " مورد تاکید قرار گرفته است که از جمله آن بازنگری تعرفه های خدمات سلامت، افزایش کیفیت خدمات در بخش دولتی و مشارکت دولت در تامین هزینه های سلامت مدنظر قرار گرفته است.

وی افزود: در این کتاب 8 هزار موردخدمات بخش سلامت به 5 هزار مورد تجمیع شده است و خدمات جدید تعرفه گذاری نشده و تعرفه های جدید نیز بیان شده است.

دبیر شورای عالی نظارت بر کارانه پزشکان با اشاره به اینکه 1700 مورد خدمات جدید در بخش سلامت کشور در این کتاب اضافه شده است، بیان داشت:  برای تالیف این کتاب هشت سال کار انجام شده است و در دولت جدید با همت وزارت بهداشت و با حمایت وزارت تعاون و رفاه و همراهی بیمه های خدمات تامین اجتماعی ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه این کتاب از پشتوانه قوی حاکمیتی برخوردار است و اجرای آن از اول مهرماه به بخش های خصوصی و دولتی ابلاغ شده است، ابراز داشت: تعرفه های خدمات پزشکی و سلامت در این کتاب به ویژه در بخش خصوصی تعیین شده است و از 120 درصد به 310 درصد رسیده است.

طلایی با اشاره به اینکه حسن این کار شفاف سازی پرداخت های بیمار و درآمدهای پزشکان است، ابراز داشت: منابع حاصل برای این کار از مصوبه هیئت وزیران از محل یارانه های سلامت پیش بینی شده است که در اختیار وزات بهداشت و بیمه سلامت ایرانیان قرار می گیرد و بیمه اجتناعی نیز قرار است بخشی از هزینه ها را تامین کند تا هزینه پرداختی از جیب مردم کمتر می شود.

وی اضافه کرد: در بخش خصوصی نیز بیمه تکمیلی مکلف شده است که تعهدات تعرفه ها را بپذیرد تا فشاری بر مردم وارد نشود.

رئیس بیمارستان امین با اشاره به اینکه با  تعرفه جدید خدمات پزشکی دیگر لازم نیست میان پزشک و بیمار رابطه مالی باشد، گفت: با توجه به این تعرفه‌ها، وجود رابطه مالی میان پزشک و بیمار موضوعی کاملا بی‌منطق است زیرا وجوهی که از این طریق به پزشکان تعلق می گیرد بسیار خوب است

 

کد خبر 2386355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha