پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ مهر ۱۳۹۳، ۱۴:۴۹

حجت‌الاسلام لطفی:

جمهوری اسلامی ایران دارای قدرتمندترین و کارآمدترین دستگاه اطلاعاتی است

جمهوری اسلامی ایران دارای قدرتمندترین و کارآمدترین دستگاه اطلاعاتی است

ایلام - خبرگزاری مهر: امام جمعه ایلام گفت: نظام جمهوری اسلامی دارای قدرتمندترین و کارآمدترین دستگاه اطلاعاتی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد نقی لطفی در خطبه‌های نماز جمعه اظهار داشت: اقتدار، ثبات سیاسی و امنیت پایدار کشور مرهون مدیریت جهادی سربازان گمنام امام زمان(عج) است و امروز نظام جمهوری اسلامی دارای قدرتمندترین و کارآمدترین دستگاه اطلاعاتی و امنیتی در جهان و منطقه بحران‌زده خاورمیانه است.

وی بیان داشت: اشراف کامل بر تحرکات دشمن در دورترین نقطه کشور و مقابله با دشمنان نظام و ملت بزرگ ایران از ویژگی‌های بارز نیروهای مخلص و توانمند وزارت اطلاعات است و امروز اشراف کامل نیروهای امنیتی بر تحرکات شوم استکبار جهانی مثال زدنی است.

وی عنوان کرد: عقب نشینی از حقوق هسته ای ملت تأثیری در خصومت و کینه توزی و دشمنی دیرینه آمریکا و متحدان غربی اش ندارد و موضوع اصلی آنها بحث هسته ای نیست بلکه مبحث اصلی و موضع راهبردی آنها بر سر هویت و موجودیت نظام مقدس جمهوری اسلامی است و طبق قرائن و شواهد هیچ خبری از برداشته شدن تحریم‌ها و ایجاد روابط با طرف‌های غربی حتی در آینده دور نیز وجود ندارد.

امام جمعه ایلام افزود: مذاکرات هسته ای چشم انداز روشنی در آینده نخواهد داشت و امیدی به توافق نهایی که تضمین کننده حقوق ملت باشد نیست.

امام جمعه بیان کرد: تلاش بی وقفه نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت در جامعه و برخورد قاطع با اراذل و اوباش، دستگیری فروشندگان موادمخدر و سارقان مسلح و...جای تقدیر دارد.

حجت الاسلام لطفی در بخش دیگری از سخنانش به 18 ذی الحجه عید سعید غدیر اشاره کرد و افزود: عید غدیر، عید بزرگ اسلامی است و در اسلام روزی با عظمت تر از روز عید غدیر نیست.

وی اظهار داشت: ‌اصولاً حکومت دینی و حاکمیت ارزش‌های الهی رسالت همه پیامبران بوده و در دین اسلام که کامل‌ترین دین و جامع‌ترین احکام را دارد ولایت و زعامت دینی اصلی‌ترین و مهم‌ترین دستور دین مقدس اسلام است.

کد خبر 2386649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha