به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار عصر سه شنبه در حاشیه امضاء توافقنامه با سرمایه گذار کویتی گفت: ايران اسلامي امن ترين جا براي سرمايه گذاري است و سياست ما اين است كه تسهيلات لازم را فراهم نمائيم تا سرمايه گذاران بتوانند بدون هيچ دغدغه اي به امر سرمايه گذاري بپردازند.
وي تاكيد كرد: سياست دولت تدبير و اميد ارتباط صميمي و همه جانبه با كشورهاي دوست و همسايه از جمله كويت است و تلاش مي كند تا زمينه مبادلات تجاري و اقتصادي و فعاليتهاي سرمايه گذاري بيش از گذشته فراهم شود.
علی احسانی معاون برنامه ریزی استانداری مازندران با اشاره به عقد و امضای تفاهمنامه با سرمایه گذار کویتی افزود: براساس اين تفاهم نامه جاسم اشکنانی ریاست هئیت مدیره شركت كوثر ناب متعهد شده تادر زمينه طراحی، مهندسی و اجرای پروژه های عمرانی، طراحی، احداث و سرمايه گذاري در حوزه انرژی نفت، گاز و پتروشيمي ، تاسیس و بهره برداری از مجتمع های تفریحی-گردشگری و گردشگری سلامت، دهکده سلامت(هتل بیمارستان، بیمارستان، کلینیک تخصصی و فوق تخصصی) و احداث مجتمع هاي گردشگري، تله كابين، اسکله، جزایر مصنوعی و تاسيسات گردشگری دریایی اقدامات لازم را انجام دهد.
وی گفت: بر اساس اين توافقنامه ، طراحی، احداث و بهرهبرداری از طرحها و پروژههای سرمایهگذاری در حوزههاي گردشگری(اكوتوريسم، گردشگري سلامت، گردشگري دريايي) و انرژي، دريافت مجوزهاي قانوني و ضمانت نامه ها و تامین مالي فعاليت هاي مصوب، معرفی سرمایهگذاران داخلی و خارجی جهت انجام سرمایهگذاری در بخشهای مختلف اقتصادی با رعایت قوانین و مقررات از جمله تعهدات شركت كوثر ناب است.
به گزارش مهر، اين تفاهم نامه در راستای سند چشم اندار 1404 و اجراي مفاد قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي كشور در نيل به توسعه پایدار و بهبود فرايند تولید و توسعه اشتغال و با توجه به نامگذاري سال 1393 به نام فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی مقام معظم رهبری و تحقق اهداف دولت تدبیر و امید، به امضاء دكتر احساني معاون برنامه ريزي و اشتغال استانداري مازندران و سرمايه گذاري كويتي جاسم اشکنانی ریاست هئیت مدیره شركت كوثر ناب رسيده است.
.
نظر شما