پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ مهر ۱۳۹۳، ۱۴:۰۱

رادفر خواستار شد:

سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اجرایی شود/ لزوم تقويت و تحكيم همگرايي

سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اجرایی شود/ لزوم تقويت و تحكيم همگرايي

ارومیه – خبرگزاری مهر: معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربایجان غربی بر لزوم تحقق و اجرايي شدن سند تحول بنيادين در آموزش و پرورش تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رادفر ظهر پنجشنبه در اجلاس روساي آموزش و پرورش استان كه در محل باشگاه فرهنگيان اروميه برگزار شد اظهارداشت: سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه اقدامات آموزش و پرورش ما را به سمت اقدامات صحیح در این حوزه حرکت می دهد.

وی با اشاره به تنوع اقوام و اديان در استان آذربايجان غربي نيز گفت: ديدگاهها و نوع مديريت مسئولان آموزش و پرورش و معلمان در استان بايد در جهت تقويت و تحكيم همگرايي باشد و انتظار مي رود كاركنان مجموعه آموزش و پرورش با ترويج فرهنگ همگرايي، فضاي همدلي و اتحاد را در استان تقويت كنند.

رادفر افزود: استان به خاطر وجود قومیت‌های مختلف و مرزی بودن دارای حساسیت خاصی است و باید برنامه ریزیها طوری باشد که این حساسیتها را مدیریت کرد و کمک کنیم تا همگرایی بین اقوام نسبت به نظام بیشتر شود.

وی با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید در اولین اقدامات خود حقوق شهروندی را تبیین کرد گفت: ما شهروند درجه یک و دو نداریم و باید توجه خاصی به این موضوع کرد و نباید بهانه ای برای واگرایی در مناطق داشته باشیم.

معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربایجان غربی در ادامه با بیان اینکه آموزش و پرورش سنگ بناي آينده كشور است و نقشي بسزا در تربيت نيروي انساني بعنوان سرمايه اساسي هر جامعه ايفا مي‌كند عنوان کرد: بحث تعليم و تربيت و آموزش و پرورش يكي از اساسي‌ترين و مهمترين شاخص‌ها در سنجش ميزان توسعه يافتگي كشورهاست و كشورهاي مختلف تلاش مي‌كنند با ارتقاي اين شاخص، جايگاه خود را در دنيا بهبود بخشند.

رافر همچنين به تاكيدات دين مبين اسلام در خصوص اهميت تعليم و تربيت اشاره كرد و گفت: با وجود اينكه دين اسلام توجه و اهميت ويژه‌اي را به مقوله تعليم و تربيت قائل شده اما متاسفانه در سال‌هاي گذشته به اين موضوع توجه زيادي نشده و لازم است در مقطع كنوني براي جبران عقب ماندگي‌هاي گذشته برنامه ريزي و اقدام شود.

وی با اشاره به نگاه حضرت علي(ع) به امر تعليم و تربيت نيز گفت: تعليم و تربيت همانند حك كردن نوشته بر لوح سنگي است لذا مديران، معلمان و مربيان بايد در بحث تعليم و تربيت به ماندگاري آثار آن در ميان دانش آموزان توجه كافي داشته باشند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندارآذربایجان غربی همچنين گفت: در انتخاب مديران آموزش و پرورش بايد از نگاههاي جناحي و ستادي اجتناب كرد و از افرادي استفاده نمود كه داراي توانمندي، تخصص، تجربه، شجاعت و خيرخواهي باشند.

وي با تاكيد بر اينكه مديران و معلمان بايد تلاش كنند دانش آموزان اميدوار به آينده تربيت كنند نيز افزود: اگرچه در كشورمان مسائل و مشكلاتي وجود دارد اما نبايد اين مشكلات موجب ايجاد نااميدي در جامعه و بويژه در ميان دانش آموزان و دانشجويان شود؛ چرا كه جوانان با اميد به آينده می‌توانند از موانع و مشكلات عبور كنند و براي كشور افتخارآفرين باشند.

رادفر افزود: داشتن نگرش مثبت در قضاوت‌ها، خلاقيت و نوآوري، تربيت دانش آموزان پرسشگر، انضباط و قانون مداري، اعتماد به نفس و خودباوري، وطن خواهي و وطن دوستي و تلاش براي آماده‌سازي دانش آموزان براي ورود مناسب به عرصه جامعه از ديگر مقولات مهمي است كه مديران و معلمان بايد در جهت نهادينه‌سازي آنها در ميان دانش آموزان بكوشند.

وی همچنين گسترش ارتباط و تعامل آموزش و پرورش و خانواده ها را مورد تاكيد قرار داد و گفت: انجمن اولياء و مربيان يكي از پل‌هاي ارتباطي موثر ميان آموزش و پرورش و خانواده هاست كه بايد بيش از اين مورد توجه قرار گيرد و از ظرفيت و توانمندي آن به شكل بهينه استفاده شود.

وي همچنين از مديران آموزش و پرورش شهرستانها خواست تعامل و همكاري خود را با فرمانداران بعنوان نمايندگان عالي دولت در شهرستان‌ها و نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي ارتقا دهند و با ايجاد هماهنگي و فراهم نمودن فضاي مناسب همكاري، مسائل و مشكلات را رفع کنند.

معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربایجان غربی، آشناسازي دانش آموزان با مسائل سياسي را نيز مورد تاكيد قرار داد و افزود: البته ارائه آموزش براي افزايش مهارت هاي سياسي در ميان دانش آموزان نبايد موجب اين شود كه برخي جريان ها و جناح هاي سياسي از اين فضا سوء استفاده كنند.

کد خبر 2390222

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha