به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه الیوم السابع، منابع مصری از درگیری های شدید میان دانشجویان وابسته به اخوان المسلمین و نیروهای امنیتی در دانشگاه طنطا در استان الغربیه مصر خبر دادند.
این منابع اعلام کردند: دانشجویان اخوان شعارهایی علیه ارتش و پلیس سر دادند.
منابع مصری از جنگ و گریز میان نیروهای امنیتی و دانشجویان اخوان المسلمین در داخل دانشگاه پزشکی قصر العینی و بازداشت شماری از دانشجویان خبر دادند و افزودند: دانشجویان وابسته به اخوان المسلمین اقدام به پرتاب سنگ و بمب آتشزا کردند.
در دانشگاه المنیا در مصر نیز درگیری هایی میان دانشجویان اخوان المسلمین و نیروهای امنیتی گزارش شده است.این درگیری ها زمانی رخ داد که دانشجویان طرفدار اخوان المسلمین با برگزاری تظاهراتی خواستار آزادی دیگر دانشجویان دربند شدند و شعارهایی علیه نیروهای مسلح و پلیس سر دادند و پلیس از گاز اشک آور استفاده کرد.
از سوی دیگر یک منبع امنیتی در شمال سینا از کشته شدن پنج نظامی و زخمی شدن پنج نفر دیگر بر اثر انفجار در منطقه السبیل در غرب العریش بر اثر انفجار دو بمب خبر داد.
در الدقهلیه نیز درگیری هایی میان دانشجویان اخوان المسلمین و نیروهای امنیتی گزارش شده است.
نظر شما