پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ مهر ۱۳۹۳، ۱۲:۱۷

حجت‌الاسلام سجادی:

نرم افزار "کودکی" مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان رونمایی می‌شود

نرم افزار "کودکی" مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان رونمایی می‌شود

اصفهان – خبرگزاری مهر: مدیرعامل مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان گفت: نخستین نرم افزار کودکی مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان در قالب یکی از موضوعات سبک زندگی اسلامی در پنج شنبه هفته جاری رونمایی می‌شود.

حجت‌الاسلام سید احمد سجادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تهیه نرم افزار "نوزادی" در مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان اظهار داشت: این نرم افزار در راستای تحقق خواسته رهبر معظم انقلاب در رابطه با تحقق سبک زندگی سالم تولید شده است.

وی با بیان اینکه سبک زندگی سالم در پژوهش‌های صورت گرفته به دو بخش فردی و اجتماعی تقسیم می‌شود، ادامه داد: بخش فردی این نوع سبک زندگی به دوران نوزادی (قبل دوران بارداری تا دو سالگی)، دوران کودکی (3 تا 12 سالگی)، دوران نوجوانی (13 تا 17 سالگی) و جوانی (18 تا 30 سالگی) تقسیم میشود.

مدیرعامل مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه در سبک زندگی اسلامی می‌توان به مسائل متعدد اجتماعی پرداخت، اظهار داشت: ولی چنانچه به مباحث خانواده، معیشت و شغل و مدیریت توجهی ویژه شود تقریباً به تمامی مباحث اجتماعی پرداخته شده است.

وی افزود: ما بر این باوریم که سبک‌های زندگی فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و ... در درون سبک زندگی‌های فردی و اجتماعی قابل بررسی و تبیین کامل است و با بیان کامل سبک زندگی فردی و اجتماعی می‌توان به تمامی پرسش‌های نهفته در سبک زندگی پاسخی جامع ارائه داد.

حجت‌الاسلام سجادی با بیان اینکه در حال حاضر مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان برای سبک زندگی فردی تولید نرم‌افزارهای شاخصی را در دستور کار قرار داده است، گفت: در این راستا نرم افزار کودکی در قالب 5 موضوع آماده رونمایی است.

وی با اشاره به موضوعات به کار برده شده در نرم افزار "کودک" اظهار داشت: فرزندانی برای آینده (نگاهی جامع به حقوق و تربیت کودک)،طراوت غنچه‌ها (بهداشت روانی و سلامت جسمانی کودک)اتاق شادی (درباره بازی، خلاقیت و نشاط کودک)، کودک و رسانه (پیرامون چگونگی ارتباط کودک با رسانه‌های مختلف) و هم‌شاگردی سلام (مسائل آموزشی کودک) موضوعات تدوین شده در نرم افزاد کودک تولید شده در مرکز تحقیقات یارانه‌ای حوزه علمیه اصفهان است.

مدیرعامل مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه تمام مراحل تحقیق برای دیگر نرم‌افزارهای در دست تولید سبک زندگی اسلامی در بخش فردی انجام شده است، ادامه داد: تمامی این نرم‌افزار‌ها مراحل تحقیق را پشت سرگذاشته و هر یک در حال طی نمودن مراحل تولید (اعم از تایپ، کدگذاری، گرافیک، تهیه و ساخت صوت و فیلم، پویانمایی، برنامه‌نویسی و....) است که پس از رونمایی از اولین محصول در اول آبان 1393 بقیه نرم‌افزارهای هشتگانه تا خردادماه سال 1394 تولید و رونمایی خواهد شد.

وی ادامه داد: در کنار هر یک از این نرم‌افزارها یک جلد کتاب در حدود پانصد صفحه پیش‌بینی شده که حاوی مباحث آن موضوع خواهد بود که خلاصه مطالب نرم‌افزار را برای سهولت مراجعه در خود جای داده است.

برای تهیه نرم افزار میانسالی و کهنسالی برنامه‌ای نداریم

حجت‌الاسلام سجادی با بیان اینکه در حال حاضر مرکز تحقیقات یارانه‌ای حوزه علمیه اصفهان برنامه‌ای برای تولید نرم افزار برای افراد میانسال و کهنسال ندارد، افزود: در این راستا باید توجه داشته باشیم که اگر یک نوزاد تا سنین جوانی بر اساس اصول و روش‌های تربیت اسلامی رشد پیدا کند، در سنین میان‌سالی و کهن‌سالی مشکلی نخواهد داشت همچنین در نرم‌افزارهای سبک زندگی اجتماعی به مسائل کلی این دوران‌ها پرداخته شده است.

وی یکی از اهداف تولید نرم افزار کودک را تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری و رفع دغدغه‌های اصلی خانواده‌ها برای تربیت فرزندان دانست و افزود: این نرم‌افزار شامل پنج بخش اصلی تربیت، بارداری و زایمان، حقوق نوزاد، نوزادی و شیرخوارگی و پرسمان و چهار بخش جانبی نگارخانه، کتابخانه، حکایت و آوا است و در سطحی تهیه و تولید شده است که خانواده‌ها، مربیان و متخصصان امر تربیت می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.
 

کد خبر 2393066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha