پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ مهر ۱۳۹۳، ۱۶:۵۴

هروی:

200 میلیون یورو فایناس به کارخانه فولاد قائنات تزریق شد

200 میلیون یورو فایناس به کارخانه فولاد قائنات تزریق شد

بیرجند- خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستان‌های قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: طی هفته گذشته حدود 200 میلیون یورو فایناس به کارخانه فولاد قائنات تزریق شده که امیدواریم با این اعتبار بخش احیای این کارخانه در تابستان سال آینده به بهره‌برداری برسد.

جواد هروی ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهارکرد: برای بررسی مشکلات کارخانه فولاد قائنات جلسات زیادی با وزیر صنعت، معدن و تجارت داشته‌ایم که برای اختصاص اعتبار به پروژه فولاد شهرستان قائنات بکارگیری اعتبار دولتی، فایناس چین و جذب اعتبارات بخش خصوصی مطرح شده است.

نماینده مردم شهرستان‌های قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی از تزریق حدود 200 میلیون یورو فایناس چین در هفته گذشته خبر داد و افزود: فایناس چین اختصاص یافته و وارد چرخه کار شده است.

هروی با اشاره به اینکه بخش خصوصی نیز برای سرمایه‌گذاری در این پروژه توانسته است نظر دولت را جذب کند، تاکید کرد: با این اقدامات صورت گرفته تصور می‌شود که گام بلندی در راستای راه‌اندازی این پروژه برداشته شود.

وی با بیان اینکه با گشایش اعتبارات، بخش احیای این پروژه در تابستان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: امید است با تولید در بخش احیا، بتوانیم بخش ذوب کارخانه را راه‌اندازی کنیم.

نماینده مردم شهرستان‌های قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی در پایان یادآور شد: راه‌اندازی بخش احیای کارخانه فولاد قائنات برای ما از اهمیت زیادی برخودار است.

کد خبر 2394304

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha