پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ مهر ۱۳۹۳، ۱۶:۵۲

نبوی:

پدافند غیرعامل موجب کاهش آسیب پذیری می شود

پدافند غیرعامل موجب کاهش آسیب پذیری می شود

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل پدافند غیرعامل مازندران گفت: پدافند غیرعامل مجموعه اقدامات غیرمسلحانه ای است که موجب افزایش بازدارندگی ،کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیت های درونی ، ارتقا پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدات است.

به گزارش خبرنگار مهر، یدالله نبوی بعد از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه شعار امسال این سازمان مصونیت بخشی با عزم ملی و مدیریت جهادی است، گفت: با شکل گیری تمدن های اولیه که با وقوع جنگ همراه بوده است انسانهای اولیه سپر،برج وخندق را برای ایجاد امنیت ابداع کردند.
 
نبوی با بیان اینکه پدافند غیر عامل تنها مختص انسان ها نیست ، افزود : خداوند در آیه 180 سوره انبیا می فرماید ما به حضرت داوود ساخت زره را آموختیم تا شما را از آسیب جنگ در امان دارد.
 
مدیرکل پدافند غیرعامل استفاده از عوارض طبیعی برای جلوگیری از دسترسی دشمن ، یکی از اصول امیرالمومنین (ع) بوده است، افزود: در جنگ جهانی دوم هواپیماهای دشمن در بمباران ها مراکز صنعتی را هدف قرار داده و سبب خسارت های فراوانی شدند.
 
نبوی با اشاره به اینکه در کانادا ، سویس، آمریکا ، شوروری سابق، آلمان و انگلیس پدافند غیر عامل توجه ویژه ای شده است ، بیان داشت : با وجود سیاست بی طرفانه سوئیس ، پدافند غیر عامل را در دستور کار خود قرار داده است.
 
این مقام مسئول با بیان اینکه در کشور کره شمال پدافند غیر عامل به صورت گسترده در دستور کار قرار گرفته است، گفت: در این کشور معابر ، ایستگاه های اتوبوس و مترو در عمق زمین قرار دارد.
 
مدیرکل پدافند غیرعامل با بیان اینکه با گسترش انقلاب اسلامی در معرض انواع تهدیدات قرار گرفته ایم، افزود : باید علاوه بر افزایش توان دفاعی، کلیه ارکان و زیرساختهای اجتماعی ، اقتصادی و نظامی از ایمنی لازم برخوردار باشند.
 
وی  به جنگ نرم اشاره کرد و بیان داشت : رسانه ها و عملیات روانی دارای کارکرد گسترده ای هستند و باید در حوزه های علمی ، اقتصادی ، فنی در مقابل جنگ نرم جدید آمادگی لازم را داشته باشیم.
 
مدیرکل پدافند غیرعامل، ادامه داد : مقام معظم رهبری در سخنان خود فرمودند که اگر پدافند غیرعامل نباشد تمامی دستاوردهای فرهنگی و علمی در یک روز به هدر می رود.
 
این مقام مسئول یکی از مولفه های اصلی غیرعامل را شناخت تهدیدات دانست و گفت : همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند پدافند غیر عامل همچون مصونیت سازی بدن انسان است که ما را در مقابل تمام تهدیدات مصون می سازد.
 
وی تهدیدات غیر طبیعی را انسان ساز دانست و افزود : ماهیت این تهدیدات تکنولوژی و سلاح و انگیزه آن نابودی و تسلیم است.
 
مدیرکل پدافندغیرعامل با بیان اینکه 13 دوره آموزشی برای مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شده است، گفت : در این آموزش ها هزار و 891 نفردر 148 ساعت آموزش دیدند و در انجام طرح های پژوهشی 2 طرح شناسایی مراکز ثقل وذخیره مواد حیاتی به اتمام رسیده است.
 
این مقام مسئول آموزش دهیاران را از برنامه های این سازمان دانست و افزود : در 6 ماهه دوم سال جاری هزارو 800 دهیاری تحت آموزش قرار می گیرند.
کد خبر 2394421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha