پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ مهر ۱۳۸۴، ۱۱:۲۵

مدير كل مصالح ساختماني مؤسسه استاندارد در گفت و گو با"مهر":

تعداد مصالح ساختماني مشمول استاندار اجباري از نيمه دوم سال افزايش يافت

مدير كل مصالح ساختماني موسسه استاندارد گفت : تعداد مصالح ساختماني مشمول استاندار اجباري از نيمه دوم سال افزايش يافت.

محمد حسن جمشيدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري مهر در كرج افزود: نقش مصالح ساختماني در استحكام بنا بر كسي پوشيده نيست و بديهي است اگر افراد از مصالح استاندارد استفاده كنند، عمر مفيد ساختمانها افزايش خواهد يافت و از سوي ديگر ساختمانها در برابر حوادث غير مترقبه مقاوم تر خواهند بود.

 

وي  هدف از ساخت مصالح استاندارد را كاهش هزينه ها و نيز جلوگيري از آمار تلفات انساني در مواقع بروز حوادث طبيعي ذكر كرد و اظهار داشت : ترويج فرهنگ استفاده از مصالح استاندارد بايد به جامعه تزريق شود و در اين امر شكي نيست ؛ اما عده اي با سوء استفاده از برخي موقعيتها مانع بزرگ براي اين هدف شده اند و  كالاها و مصالح ساختماني و معدني را بدون آنكه خريدار بداند با قيمت  گران تر عرضه مي كنند.

 

وي تصريح كرد : اگر فرهنگ خريد كالاهاي استاندارد در كشور رايج نشود، مصرف كنندگان به سرعت به مصرف مصالح خارجي و وارداتي علاقه نشان مي دهند واين موضوع مي تواند اين بخش از صنعت كشور را به شدت دچار بحران كند.

 

مدير كل مصالح ساختماني و معدني موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي اظهار داشت: اگر توليد كنندگان اصول استاندارد را رعايت كنند، مردم تمايل بيشتري براي خريد محصولات داخلي دارند و با اطمينان خاطر از آنها استفاده مي كنند .

 

جمشيدي خاطر نشان كرد : براي ترويج فرهنگ استاندارد در زندگي مردم مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران از نيمه دوم سال جاري بيش از 8 نوع  مصالح داخلي ساختماني را مشمول استاندارد اجباري كرده است .

 

وي در پايان خاطرنشان كرد گفت:جامعه رغبتي به خريد كالاهاي استاندارد ساختماني از خود نشان نمي دهد و بايد در اين زمينه فرهنگ سازي صورت گيرد

 

 

کد خبر 239443

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha