به گزارش خبرنگار پارلماني" مهر" عسگري نماينده مشهد و نايب رييس كميسيون اصل 90 با اشاره به ماده 90 آيين نامه داخلي مجلس خطاب به هيات رييسه گفت: هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي موظف است تا غيبت غير موجه نمايندگان را به اطلاع ديگر نمايندگان برساند چرا كه تاكنون در اين خصوص اطلاع رساني دقيقي صورت نگرفته است.
وي اظهار داشت: من از هيات رييسه مي خواهم تا اشخاص فعال در كميسيون ها را نيز به نمايندگان معرفي كنند تا مورد تشويق قرار گيرند.
محمد رضا باهنر نايب رييس مجلس امروز مجلس در پاسخ به تذكر عسگري گفت: كميسيونها موظف اند تا گزارشات تاخير نمايندگان را به هيات رييسه اعلام كنند، و هيات رييسه تاكنون اسامي را به نمايندگان اعلام نكرده است. اگر در برخي موارد كوتاهي شده است مسوولش كميسيون ها مي باشند كه اسامي را به هيات رييسه دير و يا اصلا اعلام نكرده اند.
نظر شما