پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ مرداد ۱۳۹۳، ۱۶:۲۱

 ظهور «ابولای آدم‌کش» در خاورمیانه

 ظهور «ابولای آدم‌کش» در خاورمیانه

کارتونیست‌ها امروز به حملات رژیم صهیونیستی به غزه ، تحریم های غرب علیه روسیه و ویروس کشنده ابولا پرداخته اند.

  مجله مهر- شیدا علی‌اکبر شیرازی : در حالی که ده‌ها هزار تظاهرات کننده در مقابل کاخ سفید در واشنگتن دی سی تجمع کردند تا اعتراض خود را نسبت به حملات نظامی رژِیم صهیونیستی علیه غزه نشان دهند، آمریکا همچنان ار رژیم غاصب صهیونیستی دفاع می‌کند، این در حالی است که سیاست های غرب در مورد تحریم روسیه نیز با شکست مواجه شده است.

         

در پی افزایش شمار مبتلایان به بیماری ابولا در آفریقا، سازمان جهانی بهداشت از تدوین برنامه‌ای 100میلیون دلاری برای مبارزه با این ویروس خبر داده‌است.

 

علی رغم اعمال تحریم‌های اعمالی علیه روسیه  که برای تضعیف اقتصاد و واحد پولی این کشور بوده است، تأثیر این تحریم‌ها در سراسر اروپا از جمله اقتصادی های بزرگ این منطقه مانند آلمان و انگلیس به خوبی احساس می‌شود .

 

نطرسنجی‌ها حاکی از این است که 56 % صهیونیست‌ها  از حملات رژیم غاصب صهیونیستی  به غزه دفاع کرده و عملکرد نتانیاهو را بسیار خوب ارزیابی می کنند.

 

جنایات صهیونیست‌ها در غزه باعث شده است که ماهیت واقعی رژیم کودک‌کش صهیونیستی برای جهانیان آشکار شود .

 

بان کی مون دبیر کل سازمان ملل حمله به مدرسه سازمان ملل در غزه را اقدامی جنایت‌کارانه دانست.

 

یوال اشتاینیتز، وزیر اطلاعات و امور راهبردی اسرائیل گفته :«آمریکا بهترین دوست و متحد ماست.»

 

با توجه به حجم زیاد نقص حقوق بشر در غزه و اقدامات جنایت کارانه  اسرائیل  در غزه اتحادیه اروپا درخواست آتش‌بس فوری کرد.

 

یک چهارم مردم غزه بعد از حملات اسرائیل آواره شده اند و تقریبا همه مردم این منطقه دسترسی کمی به آب سالم دارند سازمان ملل همچنین اعلام کرد که۳۵۰ کودک فلسطینی در حملات اسراییل به غزه کشته شده‌اند. 

 

در پی تحریم بانک‌های روسی، و به دلیل حضور دو بانک بزرگ روسی در بازار سهام لندن، انگلیس متحمل ضرر  میلیون ها پوندی شده است.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 2408005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha