به گزارش خبرنگار مهر، کنسرسیوم محتوای ملی از مراکز صاحب محتوا همچون دانشگاه ها و کتابخانه ها تشکیل شده تا تمامی اطلاعات علمی این مراکز بر روی درگاه اینترنتی به نشانی www.icnc.ir به صورت دیجیتال قرار گیرد.
تاکنون 12 ارگان و دانشگاه مانند دانشگاه تهران، کتابخانه ملی و کتابخانه مجلس به این کنسرسیوم پیوسته اند.
هم اکنون در پی تفاهمنامهای که میان دانشگاه شهید بهشتی و کنسرسیوم محتوای ملی منعقد شد این دانشگاه نیز به صورت رسمی به این کنسرسیوم پیوست.
با انعقاد این تفاهمنامه، از این پس تمامی مقالات، پایاننامهها، کتب و منابع علمی دیجیتال شده دانشگاه شهید بهشتی که در پایگاه پند این دانشگاه ارائه شده از درگاه کنسرسیوم محتوای ملی قابل دسترسی برای عموم کاربران خواهد بود و کاربران با مراجعه به درگاه این کنسرسیوم به آدرس ( www.icnc.ir ) می توانند از منابع موجود استفاده کنند.
کنسرسیوم محتوای ملی، گردهمایی مجموعهای از نهادهای تولیدکننده و صاحب محتوا است که در اوایل سال 1387 با هدف تامین دسترسی هر چه سریعتر پژوهشگران و شهروندان ایرانی به محتوای مورد اطمینان تشکیل شد.
این 12 نهاد با تشکیل کنسرسیوم محتوای ملی، متعهد شدند منابع دیجیتال خود را بر روی درگاه اینترنتی www.icnc.ir با هم به اشتراک بگذارند تا کاربران بتوانند در منابع تمام این مراکز جستجو کرده و منابع مورد نیاز خود را دریافت کنند.
پایگاه نشر دانش دانشگاه شهید بهشتی به آدرس pub.sbu.ac.ir با هدف ارائه همه برونداد های دانشی این دانشگاه در فضای وب آماده شده است.
به کمک این پایگاه محققین و دانشجویان می توانند به راحتی به محتوای همه نشریات علمی و دیگر منابع پژوهشی این دانشگاه، دسترسی داشته و از آنها استفاده کنند.
این پایگاه به زودی تبدیل به پایگاهی جامع جهت ارائه همه دانش تولید شده در دانشگاه خواهد شد تا بتوان از طریق آن با درگاه های ملی و بینالمللی ارتباط برقرار کرد و علاوه بر استفاده از اطلاعات آنها، قطبی برای تبادل اطلاعات و دانش باشد.