پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ آبان ۱۳۹۳، ۱۵:۵۱

حجت‌الاسلام مجیدی:

بکارگیری عقلانیت در کارهای فرهنگی ضروری است/ لزوم نظارت بر هزینه‌های فرهنگی

بکارگیری عقلانیت در کارهای فرهنگی ضروری است/ لزوم  نظارت بر هزینه‌های فرهنگی

بوشهر - خبرگزاری مهر: مشاور فرهنگی وزیر نفت و رئیس ستاد اقامه نماز وزارت نفت گفت: بکارگیری عقلانیت در کارهای فرهنگی ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد مجیدی نسب ظهر دوشنبه در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تسلیت به مناسبت ایام محرم، اظهار داشت: تبیین اهداف قیام عاشورا و معرفی ارزش‌های قیام حسینی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

وی در ادامه بیان داشت: امسال توسط مقام معظم رهبری به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است و همه ما وظیفه داریم در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری حرکت کنیم.

حجت‌الاسلام مجیدی با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای توسعه اقتصادی و فرهنگی جامعه، اضافه کرد: صنعت نفت چه در دوران انقلاب و جنگ تحمیلی خدمات بسیار خوبی را به جامعه ارائه داده است.

مشاور فرهنگی وزیر نفت همچنین با بیان اینکه صنعت نفت در خط مقدم جهاد اقتصادی کشور قرار دارد، تاکید کرد: توجه به برنامه‌های فرهنگی از تاکیدات وزارت نفت است و برنامه‌های مهمی در این راستا اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم توجه و نظارت بر برنامه‌ریزی و هزینه‌های فرهنگی، خاطرنشان ساخت: در اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی باید با به‌کارگیری عقلانیت حرکت کنیم تا به دستاوردهای مورد نظر دست یابیم.

لازم به ذکر است که بازدید از مساجد و تکایای شهرستان‌های عسلویه، جم و کنگان و دیدار با ائمه جماعت تشیع و تسنن از جمله برنامه‌های مشاور اجتماعی و فرهنگی وزیر نفت در سفر به پارس جنوبی است.

کد خبر 2410962

برچسب‌ها