صادق خلفي در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" اظهار داشت : حضرت امام ، ملت را صاحبان اصلي انقلاب و دولتمردان را خدمتگزار مردم مي دانست اما اين نگاه در چند سال اخير تغيبر كرده و دولتمردان متاسفانه خود را قيم مردم مي دانند و اين باعث ايجاد شكاف در بين دولتمردان و مردم مي شود.
وي افزود : اكثريت انديشمندان و صاحبنظران كشورمان و همچنين ملت ايران همانطور كه بارها در راهپيمايي ها و تجمعات خود صريحا اعلام كرده اند، اذعان دارند كه چماق شوراي امنيت براي محروم كردن ايران از حق مسلم خود در دستيابي به انرژي هسته اي، يك حربه توخالي و فرار به جلو است.
خلفي تصريح كرد : متاسفانه طي دو سال گذشته و در ماه هاي اخير دولتمردان در مقابل اين حربه از خود ضعف نشان دادند و هنوز هم درس نگرفته اند و به همين دليل اروپايي ها با گستاخي به سياست هاي زياده خواهانه خود همچنان ادامه مي دهند و هنوز به دنبال گرفتن امتيازهاي يك طرفه هستند.
عضو شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت با انتقاد شديد از سفري كه يك هيات اقتصادي انگليسي قرار است در روز 13 آبان به ايران داشته باشد و با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري در مورد لزوم هماهنگي برنامه ها و تعامل اقتصادي با سياست هاي كلان كشور گفت : اروپايي ها با صدور بيانيه اخير و يا تحركات و تهديدات ديگر، همواره به دنبال گرفتن امتياز بوده و هستند و به همين دليل مسئولان كشورمان نبايد تصوركنند كه با دادن امتيازات اقتصادي مي توانند به زياده خواهي آنان خاتمه دهند بلكه بايد با ايستادگي و مقاومت مدبرانه، در روابط اقتصادي با اين كشورها تجديد نظر كنند.
وي در پايان تصريح كرد : جنبش دانشجويي به عنوان داوري بي طرف، نظرات اصيل مردم را منعكس مي كند و در همين راستا ما همواره خواستار تعطيلي سفارت انگليس و تنزل روابط با اين كشور بوده و هستيم و در همين راستا تاكيد داريم كه نبايد اجازه داد هيات اقتصادي انگليسي براي گسترش روابط اقتصادي وارد ايران شود.
نظر شما