به گزارش خبرنگار مهر، محمد احمدی پیش از ظهر سه شنبه در همایش توسعه روستایی با تاکید بر اینکه پراکنده کاری در این امر موجب روند نزولی بازده کار از نظر اقتصادی می شود، گفت: ما عادت کرده ایم که بخواهیم هر کاری فقط به اسم خود ما نمود داشته باشد در صورتی که باید با همکاری پیش رفت.
وی ادامه داد: در روستاهای ما ظرفیت وجود دارد ولی به فکر، تجربه و کار نیاز است که نیاز به همکاری دارد.
استاندار فارس بیان کرد: در کشور ما فکر و سرمایه وجود دارد ولی برنامه کمتر است و اگر با یک برنامه ریزی مدون و منسجم همه دستگاه های اجرایی با هم همکاری کننده بازده خوبی در پی خواهد داشت و ایران سریعتر قادر خواهد بود به یک کشور توسعه یافته تبدیل شود.
احمدی یادآور شد: ما با هدف "توسعه همه جانبه، پایدار و متوازن" وارد استان فارس شده ایم که بتوانیم از تمام نظرهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و ... مناطق محروم را با نقاطی که پیشرفت دارند همسطح کنیم.
وی گفت: می توانیم در بعد اقتصادی به اثبات برسانیم که زیر بار ذلت بیگانگان نمی رویم و می توانیم با توانمند سازی روستاها قطع نیاز و چشم داشت از بیگانگان را داشته باشیم.
استاندار فارس با بیان اینکه طی این سالها توسعه و رشد اقتصادی از جمله مباحث مطرح کشور هستند، اظهار داشت: توسعه زیرساختهایی نظیر راه آهن، تکنولوژی و... می تواند زمینه ساز رشد اقتصادی باشد و اگر این موارد نباشند رشد اقتصادی مفهومی نخواهد داشت.
احمدی با بیان اینکه چه در قبل از انقلاب و چه در بعد از انقلاب کشور در امور روستاها دچار افراط و تفریط شده، گفت: قبل از انقلاب، انقلاب سفید شاه اقتصاد روستاها را نابود کرد و بعد از انقلاب نیز شروع به واگذاری زمین ها کردیم.
وی با بیان اینکه باید بتوانیم روستاها را از حالت کشاورزی و دامداری خارج کنیم، گفت: امروز اگر بخواهیم برای توسعه واحدی تولیدی ایجاد کنیم، زمین در اختیار نداریم و مجبور هستیم باغ شهر خریداری کنیم.