به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی قاسمی پیش از ظهر پنج شنبه در ستاد پشتیبانی اردوهای جهادی خراسان جنوبی اظهارکرد: از زمانی که ستاد پشتیبانی اردوهای جهادی در خراسان جنوبی راه اندازی شده هماهنگی خوبی در زمینه اجرای پروژه های عمرانی بین دستگاه های اجرایی استان ایجاد شده است.
معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی عنوان کرد: ما باید ازعاشورا درس مدیریت جهادی را بیاموزیم چرا که پیاده کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی در افزایش تولیدات جامعه موثر و غیر قابل انکاراست.
وی به اشاره به اینکه روز به روز تحریم های دشمن بر علیه ما تشدید می شود، افزود: برای مقابله با این تحریم ها و افزایش توان ملی ستاد واحد مانند اقتصاد مقاومتی پیش بینی شده که باید تلاش شود در قالب این سیاست با هم افزایی و همفکری به مناطق محروم خدمت کنیم.
زمینه حضور مجدد تیم های متخصص پزشکی در مناطق محروم فراهم شود
سرهنگ قاسمی با بیان اینکه مجمع بسیج سازندگی مسیر جهاد سازندگی را ادامه می هد، اظهارکرد: در سالیان گذشته بعد از جنگ تحمیلی جهاد سازندگی توانست خدمات موثری به مردم مناطق محروم ارائه دهد.
وی عنوان نیروی های بسیجی با دستان خالی به دنبال خدمت به مردم هستند که باید در این رابطه برای پشتیبانی این گروهای مخلص دستگاه های اجرایی سازمان بسیج سازندگی را کمک کند تا بتوانند این نیروهای مخلص با اراده پولادین خود خدمات موثری به مردم محروم روستا ها ارائه دهند.
معاون هماهنگ کننده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی با اشاره به اینکه احداث پروژه های احداثی بسیج سازندگی توسط دستگاه هایی اجرایی تعریف می شود، گفت: دستگاه های اجرایی نیز با انعقاد قرارد داد بسیج سازندگی را کمک کنند.
وی افزود: تمام اقدامات انجام شده در زمینه سازندگی و عمران بسیج در روستا ها بر دوش خود مردم است.
وی تاکیدکرد: دستگاه های اجرایی اردوهای جهادی را برای خدمات موثردرمناطق محروم پشتیبانی کنند.
سرهنگ قاسمی در پایان یادآور شد: تیم پزشکی متخصص برای دومین بار به خراسان جنوبی در تابستان سال جاری اعزام شده اند که باید برای خدمت بیشتر به مردم زمینه حضور بیشتر آنها را در استان فراهم کنیم.