پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ آبان ۱۳۹۳، ۱۶:۵۴

محمدی:

فدراسیون نشین ها انتقادات سازنده را بپذیرند/ تماشاگر در ورزش نباشد ورزش خواهد مرد

فدراسیون نشین ها انتقادات سازنده را بپذیرند/ تماشاگر در ورزش نباشد ورزش خواهد مرد

همدان – خبرگزاری مهر: سرمربی تیم کشتی بیمه رازی تهران گفت: انتقادات زیادی را به فدراسیون داریم و ای کاش گوش شنوایی باشد تا بعدها افسوس نخوریم.

غلام رضا محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با اشاره به نحوه برگزاری رقابت‌های كشتي آزاد و فرنگي لیگ جایزه بزرگ باشگاه های کشور يادواره محمد مهدی يعقوبی اظهار داشت: لیگ معنی و مفهوم خاص خود را دارد و باید به صورت رفت و برگشت باشد.

وی افزود: جذب تماشاگر، تبلیغات و اسپانسر در ذات لیگ است اما این نحوه برگزاری باعث کم رنگ شدن اسپانسر و تماشاگر شده است.

سرمربی تیم کشتی بیمه رازی تهران با بیان اینکه اگر تماشاگر در ورزش نباشد ورزش خواهد مرد، گفت: اینجا شهر همدان است و کشتی را دوست دارند که سالن شلوغ شده اما در دو دوره قبل کسی از برگزاری این مسابقات خبر نداشت.

محمدی عنوان کرد: این موضوع برای ورزش کشتی خوب نیست و باید به نحوی این مسابقات برگزار شود که شاهد استقبال تماشاگران باشیم.

وی با اشاره به نقاط ضعف این مسابقات بیان کرد: بعد از اتمام این مسابقات باید فدراسیون نقاط ضعف مسابقات را آسیب شناسی کند خیلی ها خواستار برگزاری مسابقات به شیوه قبلی هستند.

سرمربی تیم کشتی بیمه رازی تهران افزود: باید اتفاقی در این مسابقات بیفتد که اسپانسر و تماشاگران استقبال کنند و ملی پوشان نیز حضور داشته باشند.

محمدی درباره تیم کشتی آزاد بیمه رازی تهران گفت: سعی کردیم تیمی را در حد و شان کشتی کشور روانه این مسابقات کنیم امروز هم دیدید که تیم ما سطح و وزن مسابقات را بالا برده بود.

وی درباره برکناری خود از تیم ملی کشتی آزاد بیان کرد: اتفاقاتی افتاد تا غلام محمدی در تیم ملی کشتی آزاد نباشد و این اتفاقاتی خوبی نبود.

سرمربی تیم کشتی بیمه رازی تهران خاطرنشان کرد: انتقادات زیادی را به فدراسیون داریم ای کاش گوش شنوایی باشد تا بعد ها افسوس نخوریم امیدوارم انتقادات سازنده را بپذیرند و به صورت حذفی با منتقدین برخورد نکنند.

محمدی با اشاره به میزبانی همدان گفت: مثل همیشه میزبانی همدانی خوب بود.

کد خبر 2413273