مسعود قلعه سفیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: همه مراکز درمانی در سطح شهر کرمانشاه با همکاری بسیج جامعه پزشکی از ابتدای دهه محرم اقدام به برپایی ایستگاه های صلواتی کرده اند.
وی افزود: همچنین طی این مدت برنامه های نوحه خوانی و عزاداری به صورت مستمر در ستاد دانشگاه علوم پزشکی و نیز مرکز بهداشت شهرستان و اداره بیمه سلامت استان برگزار شد.
قلعه سفیدی خاطرنشان کرد: جامعه بسیج پزشکی استان، همزمان با روز عاشورا و راهپیمایی ۱۳ آبان اقدام به برپایی ایستگاه های سلامت به منظور ارائه خدمات درمانی به همشهریان در دو مکان مسجد جامع و مزار شهدا خواهد کرد.
رئیس بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه گفت: در این ایستگاه ها تست رایگان فشار خون، قند خون و کنترل وزن انجام شده و به همشهریان مشاوره رایگان نیز داده خواهد شد.
وی در پایان گفت: همه اعضای جامعه پزشکی استان کرمانشاه در روز ۱۳ آبان با حضور با شکوه خود در کنار مردم، بار دیگر بیزاری خود را از دنیای استکبار به نمایش خواهند گذاشت.