پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آبان ۱۳۹۳، ۱۷:۱۵

حجت الاسلام رضوی:

متاسفانه مردم جامعه اسلامی ما نسبت به سرنوشت دیگران بی تفاوت شده اند

متاسفانه مردم جامعه اسلامی ما نسبت به سرنوشت دیگران بی تفاوت شده اند

بستان آباد – خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرستان بستان آباد گفت: متاسفانه مردم جامعه اسلامی ما نسبت به سرنوشت دیگران بی تفاوت شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید رضا رضوی عصر یکشنبه در همایش بزرگ امر به معروف و نهای از منکر این شهرستان با بیان اینکه مومنان به دلیل محبت، عشق و علاقه به مومنان دیگر امر به معروف و نهی از منکر می کنند، افزود: ماهیت امر به معروف و نهی از منکر دلسوزی است که می تواند جامعه را از بی تفاوتی های مردم نسبت به سرنوشت دیگران نجات دهد.

وی همچنین با بیان اینکه عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر یعنی اینکه به سرنوشت دیگران بی تفاوت نباشیم، اظهار داشت: اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه فراموش شود اشرار جامعه بر مسلمانان مسلط می شوند.

حجت الاسلام رضوی سپس در ادامه سخنان خود با تاکید بر ضرورت احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: باید این فریضه از داخل خانواده ها شروع شود و همه مردم مسلمان نیز نسبت به انجام این واجب الهی همت کرده و برای احیای آن احساس مسئولیت کنند.

امام جمعه شهرستان بستان آباد با اشاره به اینکه اگر امر به معروف و نهی از منکر تعطیل شود یزیدیان بر مسلمانان حکومت خواهند کرد، گفت: امر به معروف و نهی از منکر از ضروریات دین است که پشتوانه اجرایی قوانین الهی و ضمانت اجرایی احکام آسمانی است.

 

 

کد خبر 2414696

برچسب‌ها