پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۵ آبان ۱۳۹۳، ۱۶:۲۹

سرهنگ شیرمحمدی:

عامل ۹۶ درصد تصادفات در استان زنجان خطای انسانی است

عامل ۹۶  درصد تصادفات در استان  زنجان خطای انسانی  است

زنجان- خبرگزاری مهر: سرپرست پلیس راه فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: عامل ۹۶ درصد تصادفات در استان زنجان خطای انسانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی اصغر شیرمحمدی ظهر پنجشنبه در جلسه هماهنگی دهه ایمنی راه ها  با بیان اینکه طی شش ماهه نخست امسال ۱۴۹ نفر در محورهای مواصلاتی استان زنجان کشته شده اند این روند را نگران کننده دانست و افزود: قربانیان سوانح و حوادث ترافیکی محورهای مواصلاتی این استان در مقایسه با گذشته افزایش یافته است.

وی ادامه داد:  طی ماههای گذشته وقوع تصادفات منجر به فوت دسته جمعی در محورهای  استان زنجان روند صعودی دارد  ادامه داد: خستگی، خواب آلودگی و تخطی از سرعت مطمئنه از جمله علل مهم وقوع تصادفات منجر به فوت در استان است.

سرهنگ شیرمحمدی با ابراز تاسف از کشته شدن ۲۰ نفر تنها در طی ۱۵ روز نخست آبانماه سالجاری  افزود: این تعداد بیشتر از تعداد آمار سال گذشته است همچنین تنها طی مهر ماه سالجاری ۴۲ نفر  در تصادفات در محورهای مواصلاتی استان  کشته شده اند.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان زنجان  گفت: تصادفات جاده‌ای برون‌شهری و روستایی در استان زنجان طی شش ماهه اول امسال  ۴.۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد دارد.

علی رحمتی افزود:  طبق اعلام سازمان پزشکی‌قانونی  در شش ماهه اول امسال در اصادفات برون شهری و داخل شهری به ترتیب ۱۳۰ و ۲۱ نفر بوده است.

وی ادامه داد: در شش ماهه اول سال گذشته ۱۳۴ نفر در برون‌شهری و ۱۰ نفر نیز در روستایی بر اثر تصادف جاده‌ای فوت شده‌اند.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان زنجان  گفت:   در تصادفات برون‌شهری و روستایی طی شش ماهه اول امسال به ترتیب شاهد کاهش ۳ درصدی و افزایش ۱۱۰ درصدی بودیم که  ۸۵.۱ درصد این سوانح مربوط به ناوگان غیرعمومی، ۷ دهم درصد مینی‌بوس، یک درصد اتوبوس و ۱۳.۱ درصد نیز کامیون بوده است.

کد خبر 2416053