به گزارش خبرنگار مهر، کامران گردان ظهر شنبه در جلسه کمیسیون خدمات شهری، حمل و نقل، ترافیک و محیط زیست و بهداشت شورا که با حضور نمایندگانی از رفتگران طبیعت برگزار شد، افزود: شهرداری باید ضمن ایجاد فضایی برای مشارکت شهروندان در مدیریت شهری از ظرفیت تشکل های مردمی نیز استفاده کند.
گردان با اشاره به اقدام ارزشمند دوستداران طبیعت در حفظ محیط زیست اظهار کرد: گروه دوستداران طبیعت می توانند در نهادینه کردن مدیریت زباله شهرداری را یاری کنند.
وی با اشاره به اینكه جلوگیری از آلودگی های زیست محیطی بدون همكاری و مساعدت دیگر ارگانها براحتی قابل حل نیست، افزود: مقابله با تهدیدهای زیست محیطی نیازمند هوشیاری دوستداران طبیعت، مشارکت تشکل های این بخش و حمایت جدی مسئولان و دستگاه های متولی است و شوراهای اسلامی و شهرداریها نیز در زمینه نقش بسزایی دارند.
وی نهادینه کردن فرهنگ جمع آوری و تفکیک زباله ها در جامعه را بسیار ضروری دانست و تاکید کرد: باید از طریق آموزش های صحیح در سنین مختلف فرهنگ جمع آوری و ساماندهی زباله را که می تواند تهدیدی برای بهداشت جامعه و نیز فرصتی برای فرآوری و استفاده بهینه از آن باشد، نهادینه کرد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز گفت: با توجه به اینکه همدان کلان شهر شده بر این اساس بسیاری از مناطق شهری در آینده به حریم شهر اضافه می شود و باید از هم اکنون با برنامه ریزیهای مناسب در حفظ و نگهداری فضاهای موجود اقدام کرد.
محمد رضا الیاسی اضافه کرد: با پیش بینی و برنامه ریزیهای دقیق می توان از بروز مشکلات و معضلات کنونی در بخش محیط زیست و طبیعت شهر پیشگیری کرد.