پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ آبان ۱۳۹۳، ۷:۳۷

ورود 200 دستگاه اتوبوس دو کابین جدید/ ایجاد خطوط شبانه مینی بوسرانی در پایتخت

ورود 200 دستگاه اتوبوس دو کابین جدید/ ایجاد خطوط شبانه مینی بوسرانی در پایتخت

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: از 15 بهمن ماه به بعد شاهد ورود 200 دستگاه اتوبوس دو کابینه جدید به ناوگان خواهیم بود.

پیمان سنندجی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته و در راستای ارتقا سطح خدمات رسانی و افزایش ظرفیت ناوگان در تلاشیم تا ورود 200 دستگاه اتوبوس دو کابینه جدید که برابر 400 دستگاه اتوبوس تک کابین ظرفیت دارند را وارد ناوگان کنیم.

وی ادامه داد: از 15 بهمن ماه به بعد و تا آخر سال این سری از اتوبوسهای دو کابین وارد شهر تهران و خطوط اتوبوسرانی می شوند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تاکید کرد: خطوط 1 و 4 سامانه تندرو و همچنین خطوط مکمل BRT از اولویت ورود این اتوبوسها به ناوگان هستند.

وی در ادامه از ایجاد خطوط شبانه مینی بورسرانی خبر داد و گفت: با توجه به وجود برخی از سفرها در طی شب و همچنین تقاضاهایی که شهروندان از ما داشته اند در تلاشیم تا تعدادی خط شبانه مینی بوسرانی راه اندازی کنیم.

سنندجی تصریح کرد: فرودگاه مهرآباد، پایانه های مسافربری پایتخت و مبادی ورودی و خروجی شهر از اولویت های ایجاد خطوط شبانه هستند.

وی افزود: علاوه بر خطوط BRT که اکنون به صورت شبانه روزی به شهروندان خدمات رسانی می کنند در بعضی از نقاط تقاضای خدمات داشتیم که در همین راستا ایجاد خطوط شبانه مینی بوسرانی در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پایان تاکید کرد: امیدواریم در بند نوسازی مینی بوسرانی فرسوده هرچه سریعتر محقق شود تا بتوانیم خدمات رسانی بهتر و مطلوب تری را در این زمینه داشته باشیم.

کد خبر 2419629