به گزارش خبرنگار مهر، محمد وکیلی صبح پنج شنبه در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی سمنان دانشجویان را امیدان آینده جامعه برشمرد و افزود: رشته هایی که در دانشگاه تدریس می شود باید هماهنگ و متناسب با بازار کار باشد.
وی افزود: رشته هایی که در دانشگاه تدریس می شود باید هماهنگ و متناسب با بازار کار باشد و دانشجویان فارغ التحصیل جذب بازار کار شوند و اگر دانشجو از بنیه علمی بالایی برخوردار باشد در هر رشته یک کارآفرین تربیت می شود و می تواند در عرصه اقتصادی نقش آفرین باشد.
استاندار سمنان همچنین با اشاره به نقش و جایگاه دانشجو و دانشگاه در جامعه گفت: دانشجویان از لحاظ علمی باید رشدی داشته باشند تا بتوانند در تصمیم سازی ها مثمر ثمر باشدو
وکیلی با تصریح بر اینکه دانشگاهی موفق خواهد بود که جلب و جذب دانشجو از خارج از کشور داشته باشد خاطرنشان کرد: باید از این مسیر بسترهای لازم و امکانات مورد نیاز با هزینه های کمتر مهیا شود.
در این جلسه همچنین دکتر بهادری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سمنان گزارشی از وضعیت این واحد دانشگاهی ارائه کرد.