پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ آبان ۱۳۹۳، ۱۶:۲۳

راستی فر مطرح کرد:

یک کتاب به‌ازای هر دو نفر در کرمانشاه وجود دارد/ اعلام برنامه‌های هفته کتابخوانی

یک کتاب به‌ازای هر دو نفر در کرمانشاه وجود دارد/ اعلام برنامه‌های هفته کتابخوانی

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه با بیان اینکه یک میلیون جلد کتاب در کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه وجود دارد گفت: طبق آمار به ازای هر دو نفر یک کتاب در کتابخانه‌ها موجود بوده و از این نظر به میانگین کشوری بسیار نزدیک هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر بیژن راستی‌فر بعد از ظهر شنبه  در نشست خبری با خبرنگاران از وجود یک میلیون جلد کتاب در کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه خبرداد و گفت: براین اساس به ازای هر دو نفر یک کتاب در این کتابخانه‌ها موجود است که البته به میانگین کشوری نزدیک هستیم.

وی استاندار جهانی برای هر نفر را دو نیم جلد عنوان کرد.

۸۵ کتابخانه عمومی در کرمانشاه فعال است

راستی فر از  وجود ۸۵ باب کتابخانه عمومی در کرمانشاه خبرداد و گفت:  ۶۷ کتابخانه آن نهادی و ۱۸ باب کتابخانه دیگر مشارکتی است که در آینده‌ نزدیک نیز چهار کتابخانه دیگر به مجموع کتابخانه‌های استان اضافه می‌شود.

سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه از عضویت فعال ۶۰ هزار نفر در  کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه خبرداد.

وی از وجود ۲۱  ایستگاه مطالعاتی نیز در سراسر استان نیز خبر داد.

راستی‌فر هم‌چنین برنامه های هفته کتاب در کرمانشاه را اعلام کرد و گفت: دیدار با نماینده ولی فقیه، افتتاح کتابخانه الغدیر، تجلیل از خادمان فرهنگی استان، دیدار با مسئولان ارشد استانی و خانواده‌های شهدا، ثبت‌نام رایگان افراد در کتابخانه‌های عمومی و معرفی تازه‌های کتاب از جمله برنامه‌های هفته کتاب در کرمانشاه است.

سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه ارائه گزارش وضعیت موجود کتابخانه‌های عمومی استان در تربیون نماز جمعه کرمانشاه و شهرستان‌ها، برگزاری نمایشگاه‌های کتاب و مسابقه بزرگ نقاشی کتاب و عاشورا را از دیگر برنامه‌های این هفته برشمرد.

وی از مجهز بودن ۹۰ درصد کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه به خدمات الکترونیکی خبرداد.

راستی فر گفت: هم‌اکنون  ۲۰۰ کتابدار در سطح کتابخانه‌های عمومی استان فعال بوده که ۸۰ درصد آنها متخصص این امر هستند.

وی سرانه مطالعه کتاب در استان کرمانشاه را  ۷۲ دقیقه اعلام کرد.

6 کتابخانه عمومی در کرمانشاه در دست احداث است

راستی فر از احداث ۶ کتابخانه عمومی جدید در استان کرمانشاه خبرداد و تصریح کرد: کتابخانه سیدالشهدا در شهرک نوکان با پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصدی، و کتابخانه علامه عسگری در شهرک کرناچی با پیشرفت ۵۰ درصدی  جزو آنها بوده که به زودی به بهره برداری می‌رسد.

سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه درخصوص اتمام پروژه ساخت کتابخانه مرکزی شهر کرمانشاه، گفت: این پروژه تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و استاندار طی مکاتبه ای با معاون اول رئیس جمهور درخواست خود را برای اختصاص بودجه به این کتابخانه  را مطرح کرده است که البته ۴۰ درصد آن از منابع استانی تامین شده و ۶۰ درصد باقیمانده باید از وزارت ارشاد و منابع ملی اختصاص یابد.

شبانه روزی شدن یک کتابخانه دیگر در کرمانشاه

وی یادآور شد:  هم‌اکنون  کتابخانه عمومی  شهید بهشتی به صورت شبانه‌روزی در کرمانشاه فعال است و بزودی  نیز  شاهد شبانه روزی شدن یک کتابخانه دیگر در سطح شهر  کرمانشاه خواهیم بود.

راستی فر زمان و مکان این کتابخانه را فعلا اعلام نکرد.

کد خبر 2421556

برچسب‌ها