به گزارش خبرنگار مهر، مجید خدابخش بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه جلسه شورای اداری در جمع اصحاب رسانه گفت: طرح جدید واکسیناسیون یکی از نقاط قوت نظام سلامت است و در استان همزمان با کشور از امروز کلید خورده است.
وی افزود: تجمیع پنج واکسن در یک واکسن تاثیر قابل توجه در کنترل عوارض واکسن های قبلی دارد و می تواند بسیاری از دغدغه های واکسیناسیون کودکان را پاسخ دهد.
به گفته استاندار اردبیل این طرح به صورت رایگان اجرا می شود و مراکز درمانی استان اجرای آن را آغاز کرده اند.
وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت گسترده در این طرح روزی فرا رسد که نیاز به واکسیناسیون به صورت کامل مرتفع شود.
خدابخش با تاکید مجدد بر لزوم مشارکت تمام مادران در این طرح عنوان کرد: واکسیناسیون در قالب جدید می تواند بسیاری از عوارض واکسن های قبلی را از بین ببرد.
۱۶۰ میلیارد ریال وام ازدواج در اردبیل پرداخت شد
لطیف قلی دوست مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران شعبه استان نیز در این جلسه گفت: تا کنون از طریق این بانک ۱۶۰ میلیارد ریال وام ازدواج به متقاضیان پرداخت شده است. این پرداخت به شش هزار نفر متقاضی بوده است.
وی آمار پرداختی سال جاری را ۹۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: تا پایان امسال ۶۵ میلیارد ریال دیگر در قالب وام ازدواج به متقاضیان پرداخت خواهد شد.
قلی دوست با بیان اینکه ۱۵ شعبه مکانیزه این بانک در سطح استان اردبیل دایر است، اضافه کرد: بانک قرض الحسنه مهر ایران با مجوز بانک مرکزی تاسیس شده و از اهداف آن ترویج سنت قرض الحسنه با شعار بانکداری اسلامی است.
وی ارائه خدمات جدید این بانک از جمله طرح حمایتی، طرح مشارکت و طرح میانگین حساب جاری را در راستای تحقق این شعار دانست و عملکرد آن را نماد بانکداری اسلامی خواند.
وی افزود: بانک مهر ایران به عنوان پایلوت طرح پیشنهادی دولت مبنی بر خروج بانک ها از بنگاهداری انتخاب شده و در طول مدت فعالیت خود در تلاش بوده به عنوان الگوی بانکداری اسلامی عمل کند.
قلی دوست تنوع در ارائه خدمات بانکی را از اهداف این مجموعه خواند و افزود: در راستای پیاده سازی بانکداری الکترونیکی عضویت در شبکه شتاب محقق شده است.