پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ آبان ۱۳۹۳، ۹:۲۶

سرلشکر جعفری در قم :

آمریکا با ذلت در پی توافق هسته‌ای با ایران است/ برخی‌ هنوز پیام شهدا را درک نکرده‌اند

آمریکا با ذلت در پی توافق هسته‌ای با ایران است/ برخی‌ هنوز پیام شهدا را درک نکرده‌اند

قم - خبرگزاری مهر: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش آمریکایی‌ها برای رسیدن به توافق هسته‌ای گفت: امروز این آمریکا است که با ذلت به دنبال توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی است و از این طریق می‌خواهد بخشی از مشکلات خود را رفع کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری شامگاه سه شنبه در یادواره سرلشکر پاسدار شهید مهدی زین‌الدین، سرداران و ۶ هزار شهید استان قم که در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: برپایی مجالس بزرگداشت و یادبود شهدا؛ موجب استمرار انقلاب اسلامی و زنده نگه داشتن راه و رسم شهدا خواهد شد و ما باید تلاش کنیم تا آرمان‌های انقلاب اسلامی و اهداف والای امام راحل و شهیدان را دنبال کنیم.

وی دفاع مقدس را برگ زرین دوران تاریخی انقلاب و اسلام برشمرد و افزود: به نظر می‌رسد ما هنوز نتوانسته‌ایم قدردان جانفشانی‌ها و مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس باشیم و ارزش‌های آن زمان به خوبی درک نشده است هر چند شاهد برکات آن دوران تا کنون هستیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با بیان اینکه امام راحل اعتقاد داشتند که می‌بایست زمان زیادی بگذرد تا ارزش کار شهیدان در دوران دفاع مقدس را درک کنیم ابراز داشت: به عقیده امام راحل، گذر زمان نمی‌تواند لطمه و آسیبی به عرصه شهادت وارد کند و ما امروز برای درک راه شهدا فاصله طولانی را باید بپیماییم.

وی در ادامه با اشاره به پیروزی حزب الله لبنان در جنگ ۳۳ روزه علیه رژیم صهیونیستی افزود: اینکه حزب الله لبنان بزرگ‌ترین ارتش خاورمیانه را شکست می‌دهد و اینکه استکبار در سوریه بسیج می‌شود تا کشوری که با مقاومت و انقلاب اسلامی همراهی می‌کند را از بین ببرد اما قادر به انجام آن نیست و اینکه امروز شاهد حضور تکفیری‌ها در کشورهای اسلامی برای ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی هستیم و از این طریق می‌خواهند مانع گسترش انقلاب و مقاومت اسلامی شوند اما نتیجه‌ای نمی‌گیرند به برکت توفیقاتی است که ما در دفاع مقدس بدست آوردیم.

در دفاع مقدس مظلومیتمان و تجاوزگری دشمن را به دنیا نشان دادیم

وی با بیان اینکه ما در دوران دفاع مقدس مظلومیت انقلاب و تجاوزگری‌های دشمنان را به دنیا نشان دادیم گفت: در آینده‌ای نزدیک شاهد پیروزی‌های بزرگتری خواهیم بود که یکی از آن‌ها فتح قدس شریف است که امام راحل آن را پیش بینی کرده و نوید داده است.

سردار جعفری تاکید کرد: ما در دفاع مقدس توانستیم ابهت دو ابر قدرت شرق و غرب را بشکنیم و دفاع مقدس موجب شد که بتوانیم دشمنان و دوستان خود را به خوبی بشناسیم و در حقیقت دفاع مقدس موجب ذلت همه مخالفان اسلام شد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ابراز داشت: امروز دوست و دشمن به عظمت و اقتدار انقلاب اسلامی اعتراف دارند که یکی از دستاوردهای دفاع مقدس نیز همین کسب عزت و اقتدار جمهوری اسلامی است که هر چقدر به جلو می‌رویم این عزت و اقتدار عمق و گسترش بیشتری در دنیا پیدا می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به تلاش آمریکایی‌ها برای رسیدن به توافق هسته‌ای گفت: امروز این آمریکا است که با ذلت به دنبال توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی است و از این طریق می‌خواهد بخشی از مشکلاتش را رفع کند چرا که می‌داند دشمنی با ایران مانع رسیدن به اهدافش خواهد شد و در این مسیر ممکن است به ظاهر لطمه‌ای به عزت ایران اسلامی وارد شود.

تا آنجا پیش می رویم که تحریم‌های اقتصادی برداشته شود

سردار جعفری، بیان داشت: آمریکا، انقلاب اسلامی و مقاومت را سدی مزاحم در مسیر رسیدن به اهداف خود می‌داند و تلاش می‌کند که در این زمینه رخنه‌ای پیدا کند که البته باید بدانند با درایت‌های رهبر معظم انقلاب این امر محقق نخواهد شد و ما تا رسیدن به منافع خود از حقوقمان دفاع می‌کنیم و تا آنجا به جلو خواهیم رفت که فشار‌ها و تحریم‌های اقتصادی برداشته شود.

وی اضافه کرد: آرامش و امنیتی که امروز در کشور ما برقرار است به برکت خون شهدا است و بیداری اسلامی که مسلمانان کشورهای منطقه دریافته‌اند می‌توانند با اتکا به قدرت الهی و بسیج مردمی در برابر ابرقدرت‌های بایستند و به پیروزی دست یابند از دیگر دستاوردهای دفاع مقدس است.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با اشاره به انقلاب مردم یمن و پیروزی آنان ابراز داشت: انقلاب یمن همانند انقلاب اسلامی ایران بود که البته به این حادثه آنگونه که باید و شاید توجه نشده است در حالی که مردم یمن کار بزرگ و با عظمتی انجام داده‌اند.

وی افزود: امروز اسلام در دنیا از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و هر روز شاهد روی آوردن ادیان دیگر به دین اسلام هستیم که نشان از سربلندی اسلام در جهان دارد و دشمنان نیز از ارائه آمار در این زمینه وحشت دارند و اجازه انتشار آن را نمی‌دهند.

بر خلاف خواسته آمریکا حکومت شیعی در عراق شکل گرفت

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حمله آمریکا به عراق و تلاش برای روی کار آوردن حکومتی وابسته به خود در این کشور افزود: بر خلاف خواسته آمریکایی‌ها حکومتی شیعی و مردمی در این کشور روی کار آمد که این امر در تاریح این کشور سابقه نداشته است.

سردار جعفری،  با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد مردم عراق از شیعیان هستند ادامه داد: شیعیان در عراق هیچ‌گاه در رأس حکومت قرار نداشتند اما امروز بر سر کار آمده‌اند و ضمن هماهنگی با دیگر فرق؛ به اداره کشور مشغول هستند که این امر برای آمریکایی‌ها قابل تحمل نیست.

وی عنوان کرد: در سالهای اخیر مبارزات نرم و سختی بین ایران و آمریکا وجود داشت تا حکومت فعلی در عراق به کار خود ادامه دهند و حفظ باشد.

سرلشکر جعفری اظهار داشت: ادامه مسیر انقلاب اسلامی و حفظ ارزش‌ها و آرمان‌های امام راحل و شهدا با هوشمندی و درایت مقام معظم رهبری که به موقع تذکرات لازم را به مسئولین و سایر اقشار مردم می‌دهند امکان پذیر است.

یادوراه شهید مهدی زین‌الدین و 6 هزار شهید استان قم

امروز هر کس می‌خواهد از ارزش‌ها دفاع کند صدایش را خفه می‌کنند

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بیان داشت: متاسفانه امروز هر کس می‌خواهد از ارزش‌های اسلامی دفاع کند صدایش را خفه می‌کنند در حالی که این دلسوزی‌ها برای انقلاب و حفظ ارزش‌ها است و مسئولین موظف هستند تا به این تذکرات گوش کنند و باید دانست که انقلاب برای حفظ همین ارزش‌ها ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه همه هویت ما به ارزش‌های دینی و اسلامی است ابراز داشت: به فرموده مقام معظم رهبری، نظام اسلامی یک ساخت حقوقی و رسمی و یک ساخت حقیقی دارد که در واقع حفظ کرامت انسانی، ایستادگی در برابر نفوذ دشمنان، توجه به امر عدالت و حفظ ارزش‌های اسلامی زیر مجموعه ساخت درونی نظام اسلامی است.

سردار جعفری افزود: اگر شعار عدالت را به انزوا کشاندیم و مسئولین ما مردمی بودن خود را فراموش کردند و خدمت، فداکاری و ساده زیستی مسئولان از سوی آنان به فراموشی سپرده و روابط سیاسی بر مسئولان کشور حاکم شد در این صورت ما از آن ساخت درونی خود دور شده‌ایم.

برخی می خواهند مبارزه با اشرافی گری را کمرنگ کنند

وی با بیان اینکه ساخت ظاهری نظام اسلامی اهمیت چندانی ندارد ابراز داشت: باید محتوا و جوهره فعالیت‌ها به سمت اسلامی شدن پیش رود و در راستای رسیدن به اهداف والای انقلاب اسلامی باید تلاش و در این مسیر از برخی آفت‌ها همانند اشرافی‌گری پرهیز کرد که متاسفانه برخی‌ها می‌خواهند این مسئله را کمرنگ کنند.

ایستادگی در برابر دشمن در مذاکرت شاخصه نظام اسلامی است

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،با ابراز تاسف از اینکه برخی‌ها تلاش می‌کنند تا جهاد، شهادت و مجاهدت را زیر سوال ببرند بیان داشت: شهادت و مجاهدت در نظام اسلامی باید همواره برجسته شود و باید توجه کرد که ایستادگی در برابر دشمن در مذاکرت و سایر روابط بین الملل جزو شاخصه‌های نظام اسلامی است که از اهداف امام راحل و شهدا نیز بوده است

وی ادامه داد: خدا را شاکریم که تا کنون در این مسیر قدم برداشته‌ایم که این امر به برکت هوشیاری و بصیرت ملت ایران و دل سپردن به بیانات رهبر معظم انقلاب به عنوان یک ولی فقیه و رهبر جامعه اسلامی بوده است.

تفکر انقلاب اسلامی به سرعت در حال گسترش است

سردار جعفری  ابراز داشت: هنر بزرگ انقلاب اسلامی آن است که اگر جامعه‌ای حرف خدا را گوش دهد و دین خدا را یاری کند خداوند نیز جامعه را نصرت می‌بخشد و امروز تفکر انقلاب اسلامی به سرعت در حال گسترش است و این امر در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی به عینه دیده می‌شود.

تفکر انقلاب اسلامی علت اصلی دشمنی‌های  آمریکا است

وی علت دشمنی‌های استکبار و بخصوص آمریکا را تفکر انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: برخی‌ها در گوشه و کنار کشور اینگونه مطرح می‌کنند که علت دشمنی آمریکا این مسئله نیست اما در حقیقت دشمنی آمریکایی‌ها با ملت ایران این است که نظام اسلامی یک نفی و یک اثبات با خود به همراه دارد.

سرلشکر جعفری ادامه داد: آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند تا ما را از استقلال سیاسی خودمان جدا و وابسته خود کنند و در واقع نفی سلطه پذیری و نفی وابستگی سیاسی یکی از علل دشمنی دشمنان انقلاب است.

برخی‌ هنوز پیام انقلاب و شهدا را درک نکرده‌اند

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه برخی‌ها می‌گویند باید با نظام جهانی همراه شویم ابراز داشت: برخی‌ها هنوز پیام انقلاب و شهدا را درک نکرده‌اند و معتقدند که نباید در عرصه جهانی تک روی کنیم و قدرت استکبار جهانی را به رسمیت بشماریم.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی نفی سکولاریسم و اباهه‌گری را دنبال می‌کند افزود: دفاع از مظلومان عالم یکی از اثبات‌هایی است که جمهوری اسلامی در دستور کار قرار داده و کسانی که شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران سر می‌دهند در حقیقت آرمان‌های جمهوری اسلامی را قبول ندارند و می‌گویند اتفاقاتی که در کشورهای اسلامی و سایر کشور‌ها رخ می‌دهد به ما ارتباطی ندارد.

سردار جعفری تصریح کرد: مسئولین جمهوری اسلامی باید زمینه‌های رفاه اجتماعی، آرامش و امنیت جامعه رافراهم کنند در حالی که دشمنان تلاش می‌کنند این امرمحقق نشود.
دفاع از ارزش‌های اسلامی دلیل اصلی دشمنی آمریکایی‌ها و شبکه صهیونیست است

وی تاکید کرد: دفاع از ارزش‌های اسلامی و همچنین دفاع از مظلومان جهان دلیل اصلی دشمنی آمریکایی‌ها و شبکه صهیونیست است و کش دادن مذاکرات هسته‌ای نیز به دلیل تلاش برای پذیرش جمهوری اسلامی در زمینه نفوذ استکبار است که با هوشمندی و تذکرات رهبر معظم انقلاب این امر تا کنون رخ نداده و اتفاق نخواهد افتاد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: ما اگر دفاع از ارزش‌های اسلامی را کنار بگذاریم دشمنی‌ها کم خواهد شد و اینکه استکبار جهانی می‌گوید جمهوری اسلامی باید رفتار خود را تغییر دهد یعنی اینکه باید دست از ارزش‌های اسلامی بردارد.

وی در ادامه عنوان کرد: اگر امام راحل بعد از فتح خرمشهر آن هوشمندی را نداشتند و اگر در طول انقلاب اسلامی هدایت‌های امام راحل و مقام معظم رهبری نبود امروز وضع ما اینگونه نبود.

سردار جعفری تصریح کرد: در طول انقلاب اسلامی تا کنون آنقدر توطئه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی از سوی دشمنان خارجی و داخلی رخ داده که برخی از آنان قابل گفتن نیست که بعد از گذشت سی و چند سال از آغاز انقلاب اما می‌بینیم که اعتماد مردم به رهبری روز به روز در حال افزایش است و همین امر دلیل موفقیت‌های ما طی این سالیان است.

وی با بیان اینکه مردم در متن زندگی خود باید ارزش‌های اسلامی و انقلابی را حفظ کنند افزود: در برابر ضد ارزش‌ها نباید بی‌تفاوت بود در برابر آن باید تذکر داد و سینه سپر کرد و از کنار منکرات نباید بی‌تفاوت گذشت.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عنوان کرد: مجاهدت در راه خدا تنها مبارزه با دشمن خارجی نیست بلکه در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی نیز مصداق دارد و در واقع این جنبه‌ها مهم‌تر است.

سرلشکر جعفری، با بیان اینکه مومن واقعی کسی است که هیچ‌گاه مجاهدت را کنار نگذارد افزود: نمی‌شود ادعای مجاهد بودن داشت اما از کنار ضد ارزش‌ها به راحتی عبور کنیم و نسبت به ارزش‌ها بی‌تفاوت باشیم، ما باید با مال و جان خود در مسیر حفظ ارزش‌ها کار کنیم.

وی تصریح کرد: همانگونه که مردم با حضور خود در عرصه جنگ موجب پیروزی شدند امروز نیز حضور همگانی در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی موجب حل شدن مشکلات پیش رو خواهد شد.

کد خبر 2424144

برچسب‌ها