پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۰۹

مشکلات نبود سامانه امداد هوایی/ فرصت‌ سوزی در امدادرسانی به مصدومان

مشکلات نبود سامانه امداد هوایی/ فرصت‌ سوزی در امدادرسانی به مصدومان

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر، گفت: نبود سامانه امداد هوایی باعث می‌شود نتوانیم در فرصت‌های طلایی به مصدومان خدمات ارائه کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید احمد موسوی در اختتامیه همایش طرح آمایش پایگاه‌های امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، افزود: امداد‌رسانی زمینی با توجه به جغرافیای پهناور کشور جوابگو نیست به همین دلیل تجهیز همه استان‌ها به سامانه امداد هوایی از برنامه‌های جمعیت هلال‌احمر است.

وی گفت: نبود سامانه امداد هوایی باعث می‌شود نتوانیم در فرصت‌های طلایی به مصدومان خدمات ارائه کنیم. در این ارتباط برای امداد‌رسانی به‌موقع به مصدومان و انتقال آنان به مراکز درمانی در شرایط سخت، امسال استان بوشهر با توجه به حادثه‌خیز بودن به سامانه امداد هوایی مجهز می‌شود.

دبیرکل جمعیت هلال احمر با بیان این‌که توسعه دانش تخصصی داوطلبان و مردم در زمینه امداد‌رسانی از وظایف جمعیت هلال‌احمر است، اظهار کرد: برای تحول در جمعیت هلال‌احمر پورتال دانش برای ارائه آموزش‌های مجازی در استان‌ها از چندماه پیش راه‌اندازی شده و پورتال یادگیری به‌عنوان یکی از پورتال‌های مهم در جمعیت هلال‌احمر در حال راه‌اندازی است.

وی هدف از راه‌اندازی این پورتال‌ها را ارتقای دانش و آگاهی مردم، امدادگران و نیروهای تخصصی عنوان کرد.

موسوی یادآورشد: جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی از نظر ظرفیت دانشی جزو جمعیت‌های برتر دنیاست و این امر به‌عنوان برند ویژه جمعیت یاد می‌شود.

وی بیان کرد: دانش مفید و بالا در جمعیت هلال‌احمر می‌تواند ما را از لایه سخت‌افزاری به لایه مرزافزاری در سطح فدراسیون جهانی سوق دهد.

دبیرکل جمعیت هلال احمر اضافه کرد: یکی از مشکلات ما نداشتن آمایش مبتنی بر استانداردهای روز و آینده‌نگاری است که بر همین اساس پارسال در جمعیت هلال‌احمر مرکز ملی آینده‌نگاری برای دیده‌بانی و رصد حوادث آینده کشور برای بسیج جمعیت راه‌اندازی شده است.

وی یادآور شد: استان بوشهر یکی از مناطق استراتژیک کشور است به همین دلیل نخستین طرح آمایش پایگاه‌های امداد‌ونجات جمعیت هلال‌احمر کشور در این استان برگزار شد.

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر کشور گفت: با توجه به استراتژیک بودن استان بوشهر پایگاه‌های امدادونجات این استان تقویت می‌شوند.

موسوی افزود: برای برپایی پایگاه امداد هوایی و استقرار بالگرد عملیاتی نیز که بتواند در خشکی و دریا مانورهای امدادونجات را انجام دهد برنامه‌ریزی شد.

وی اضافه کرد: راه‌اندازی مرکز آموزشی تخصصی امدادونجات دریایی کشور در بوشهر یکی دیگر از تصمیم‌های مهم این نشست دو روزه بود.

کد خبر 2424338

برچسب‌ها