پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۱۶

چرخابی در گفتگو با مهر؛

سخت ترین دوه جام ملت‌ها را شاهد خواهیم بود/ بازی ایران مقابل کره فراتر از یک دیدار دوستانه بود

سخت ترین دوه جام ملت‌ها را شاهد خواهیم بود/ بازی ایران مقابل کره فراتر از یک دیدار دوستانه بود

اصفهان - خبرگزاری مهر: سرمربی سابق تیم سپاهان اصفهان گفت: بازی ایران و کره جنوبی برای هر دو تیم فراتر از یک بازی دوستانه بود و دیدیم که کره‌ای‌ها پس از دریافت گل، عصبانیت خود را بروز دادند.

حسین چرخابی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره بازی تیم ملی فوتبال ایران مقابل کره جنوبی اظهار داشت: بازی را می‌توان به سه بخش تقسیم کرد؛ بخش نخست این است که ترکیب مد نظر کی‌روش تغییری نکرده و با تفکری که نسبت به بازیکنان جام جهانی داشته، ترکیب خود را به میدان فرستاد و در بخش دوم با دفاع چند لایه نزدیک به میانه میدان در زمین خودی برای ضد حملات برنامه داشت که این امر باعث می‌شد بازیکنان کره موقعیت های بیشتری نسبت به تیم ما داشته باشند.

وی ادامه داد: در شروع نیمه دوم بازی متعادلی را شاهد بودیم تا اینکه کی‌روش تغییراتی را در ترکیب خود انجام داد و تیم را نسبت به جام جهانی متحول کرد و با آوردن بازیکنانی چون ابراهیمی و آزمون باعث شد تیم ما کمی جلوتر بازی را اداره کند که نتایجش هم به دست آوردن چند موقعیت خوب و به ثمر رساندن گل بود.

چرخابی این بازی را فراتر از یک بازی تدارکاتی دانست و بیان داشت: تیم کره اصرار داشت پس از دو شکست در مقدماتی جام جهانی بازی تدارکاتی حتی در آزادی با ایران داشته باشد تا بتواند آن دو شکست را جبران کند و با تمام بازیکنان اصلی خود که می‌توان گفت همه آن‌ها از بازیکنان ما حرفه‌ای‌تر هستند، به این دیدار آمد.

وی افزود: کره‌ای‌ها در جریان بازی خود را خونسرد نشان داده ولی در چند دقیقه آخر بازی و پس از دریافت گل استرس را به وضوح می‌توانستیم در آنها ببینیم که در پایان بازی این استرس را با درگیری که صورت گرفت به طور کامل بروز دادند و این نشان دهنده این بود که این بازی برای هر دو تیم فراتر از یک دیدار تدارکاتی بود.

کی‌روش اعتمادی به لیگ داخلی کشور ندارد

سرمربی سابق تیم سپاهان درباره اینکه کی‌روش با قرار دادن ۸ لژیونر در ترکیب اصلی بی‌اعتمادی خود نسبت به لیگ ایران را به وضوح نشان داد، تصریح کرد: من این مسئله را بارها گفته ام که کی روش اعتقادی به لیگ داخلی کشور ندارد در حالی که بیشتر لژیونرهای ما در کشورهای عربی بازی می کنند و به طور قطع، سطح لیگ ما از این کشور ها بالاتر بوده ولی این را نباید انکار کرد که کی‌روش به خوبی نتیجه می‌گیرد و یک مربی حرفه‌ای است.

سخت ترین دوه جام ملت‌ها را شاهد خواهیم بود

وی پیش‌بینی جام ملت‌ها را غیر ممکن دانست و خاطرنشان کرد: این دوره از جام ملت‌ها را سخت ترین دوره می توان نامید و قطعا تیم ما کار سختی خواهد داشت به این دلیل که استرالیا از امتیاز میزبانی بهره می برد و دو تیم کره و ژاپن نیز همیشه از مدعیان بوده اند با این تفاوت که کیفیت این تیم ها در این دوره بیشتر از دوره های قبل شده است.

چرخابی افزود: در حاشیه نیز می‌توان تیم‌های عربی را نام برد که هیچ وقت بی‌برنامه نبوده‌اند، پس نمی‌توان به راحتی پیش بینی کرد که تیم ما می تواند نتیجه بگیرد یا خیر ولی تلاش زیاد می تواند باعث نتیجه گیری تیم ما شود.

کد خبر 2425459

برچسب‌ها