پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ آذر ۱۳۹۳، ۹:۲۵

رشید مظاهری:

تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان بدون شک در دیدار مقابل استقلال به پیروزی می رسد

تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان بدون شک در دیدار مقابل استقلال به پیروزی می رسد

اصفهان – خبرگزاری مهر: دروازه‌بان تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: تیم ما در حال حاضر روی دوره برد افتاده و بدون شک در دیدار مقابل استقلال هم به پیروزی می‌رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، رشید مظاهری شامگاه شنبه پس از پیروزی تیمش مقابل پدیده مشهد در جمع خبرنگاران رسانه‌ها اظهار داشت: بازی خیلی خوبی بود و انتظار بازی سخت‌تری داشتیم؛ پدیده هم بازیکنان شوت‌زن خوبی داشت و از بازیکنان تکنیکی مثل غریبی بهره می‌برد اما ما عالی بودیم و همه چیز را خنثی کردیم.

وی افزود: در حال حاضر به بازی استقلال فکر می‌کنیم و تلاش می‌کنیم که در این بازی به پیروزی رسیده و بتوانیم بهترین نتیجه را کسب کنیم.

دروازه‌بان تیم ذوب‌آهن اصفهان درباره مصدومیتش در آستانه این بازی بیان داشت: به خاطر شکستگی دماغ بازی کردن من خیلی سخت بود و از دقیقه 60 احساس عدم تعادل می‌کردم اما خوشحال هستم که در بازی امروز به پیروزی رسیدیم.

وی با اشاره به دیدار هفته آینده تیمش مقابل استقلال تهران بیان داشت: با توجه به اینکه استقلال سال‌هاست که ذوب‌آهن را نبرده، فکر می‌کنم با قابلیت‌های خود، این تیم را می‌بریم و بار دیگر مقابل این تیم به پیروزی می‌رسیم.

مظاهری اضافه کرد: ما اکنون در شرایطی هستیم که در 9 بازی گذشته جام حذفی و لیگ تنها مقابل فولاد باخته‌ایم و بعد از پیروزی مقابل ملوان، انتظار داشتیم که بازی بعدی را ببریم و روی دور برد بیفتیم که خوشبختانه اینگونه شد و مقابل استقلال هم بدون شک نتیجه می‌گیریم.

کد خبر 2426617