به گزارش خبرنگار مهر، دلاور بزرگ نیا صبح چهارشنبه در کارگروه تدوین قانون برنامه ششم استان ها، با بیان اینکه باید برای معرفی جاذبه ها تلاش بیشتری شود، گفت: این درحالیست که جاذبه های فرهنگی و تاریخی در کشور کم نیست و باید معرفی شوند.
وی با اظهار اینکه، جهانگری بر سه دسته تقسیم می شود و جاذبه طبیعی مازندران را شاخص کرده است گفت: در زمینه جاذبه های ویژه و دست ساز هنوز اتفاق چشمگیری نیافتاده است و نماد سازی در ایران که جزو سومین دسته جاذبه WTO وجود ندارد.
بزرگ نیا افزود:یک کمیته با عنوان کمیته میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برنامه تدوین قانون ششم توسعه را بررسی می کند و هر یک از دستگاه ها و نهادهای عضو نیز نماینده ثابت در این کمیته خواهند داشت.
وی از مسئولیت این حوزه توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران خبر داد و گفت:علاوه براعضای کمیته های عضو کارگروه دستگاه هایی چون بنادر و دریانوردی، گمرک، دانشگاه علوم پزشکی، شرکت آب منطقه ای، اداره کل تعاون و کار و دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه نیز عضویت خواهند داشت.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران بر لزوم حضور اساتید دانشگاه ها به ویژه حوزه های طبیعت گردی و سلامت تاکید کرد و افزود: می توان با ارائه فراخوانی از نظرات افراد صاحب نظر و علاقمندان به حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران استفاده کرد.
بزرگ نیا تصریح کرد:در این کمیته شرح وظایف و برنامه های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران تدوین و پس از تصویب در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران جهت تصویب سند برنامه به شورای تلفیق ارایه خواهد شد تا پس ازتصویب سند توسعه، برنامه عملیاتی آن تدوین گردد.