پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۴۸

همزمان با اجرای طرح نظام سلامت/

طرح نظارت بر تعرفه های مراکز درمانی و بهداشتی تشدید می شود

طرح نظارت بر تعرفه های مراکز درمانی و بهداشتی تشدید می شود

زاهدان-خبرگزاری مهر: مدیر کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: همزمان با اجرای و پیاده سازی مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت در استان اقدامات نظارتی و برخورد با متخلفان در این راستا تشدید می شود.

سید مرتضی مدنی فدکی در گفتگو با مهر بیان داشت: کارگروه نظارت بر تعرفه های طرح نظام سلامت با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی، دانشگاه علوم پزشکی، بیمه سلامت و سازمان نظام پزشکی سیستان و بلوچستان تشکیل و کار اجرایی به منظور پیشگیری و برخورد با تخلفات احتمالی در دستور کار قرار گرفته است.

وی بیان داشت: در این راستا نظارت بر نحوه اجرای تعرفه های تشخیصی و درمانی تمامی موسسات دولتی، غیر دولتی، خصوصی، خیریه و بیمه گر در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: با برنامه ریزی و تمهیدات انجام شده در این راستا در صورت احراز تخلف و شناسایی متخلفان ظرف مدت 10 روز کاری پرونده مربوطه تکمیل و به مرجع صالح جهت رسیدگی ارسال می شود.

وی ادامه داد: در این طرح برنامه ریزی لازم جهت توانمند سازی نهادهای نظارتی صورت گرفته تا به بهترین شکل قوانین، آئین نامه ها و دستورالعمل های نظارت بر تعرفه ها اجرائی شود.

مدنی فدکی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: با توجه به اینکه مردم از ستون های اصلی و به عنوان بهترین گزینه برای نظارت هستند لذا اطلاع رسانی و آموزش از طریق رسانه ها و جراید کمک شایانی برای پیشگیری از تخلفات یا برخورد با متخلفان محسوب می شود.

کد خبر 2429623

برچسب‌ها