پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ آذر ۱۳۹۳، ۱۶:۵۵

در لیگ دسته دوم کشور/

تیم فوتبال خلخال دشت بر میهمان خود غلبه کرد/ تداوم صدرنشینی در سرمای خلخال

تیم فوتبال خلخال دشت بر میهمان خود غلبه کرد/ تداوم صدرنشینی در سرمای خلخال

خلخال - خبرگزاری مهر: تیم فوتبال خلخال دشت شهرستان خلخال در ادامه لیگ دسته دوم کشور با پیروزی بر تیم شهرداری کامیاران صدرنشینی خود را در گروه سوم این رقابتها تثبیت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر جمعه تیم خلخال دشت به عنوان نماینده استان اردبیل در هفته هشتم رقابتهای لیگ دسته دو کشور میزبان تیم شهرداری کامیاران استان کردستان بود که توانست با نتیجه یک بر صفر این را شکست داده و سه امتیاز شیرین بازی را کسب کند.

این تیم با توجه به استقبال تماشاگران خود در بازی امروز نمایش خوبی را ارائه داد و با وجود حملات پرتعداد تنها یک بار توانست دروازه میهمان قدر خود را باز کند و به پیروزی برسد.

سرمای هوا یکی از دلایلی بود که باعث شد تا حدودی دو تیم و بویژه تیم کردستانی کیفیت لازم را نداشته باشند. با این وجود تماشاگران خلخالی  ۹۰ دقیقه تمام در سرمای پاییزی تیم خلخال دشت را تشویق کردند و به این تیم برای پیروزی مقابل حریف روحیه دادند.

هم اکنون تیم خلخال دشت شهرستان خلخال با هفت بازی چهار برد، دو تساوی و تنها یک باخت و تفاضل مثبت چهار با ۱۴ امتیاز در رده اول گروه خود قرار دارد.

تیم استقلال آبی تهران نیز که در جام حذفی و در زمین خود از تیم دیگر اردبیلی حاضر در رقابتهای لیگ دسته یک یعنی شهرداری اردبیل شکست خورده بود، در گروه سوم با ۱۳ امتیاز و با یک بازی بیشتر پس از تیم خلخال دشت در رده دوم قرار دارد.

تیم خلخال دشت شهرستان خلخال در رقابتهای لیگ دسته دوم کشور طی فصل گذشته نیز بازی های بسیار خوبی از به نمایش گذاشته بود و تا هفته های میانی در بالای جدول گروه خود قرار داشت.

این تیم در بازی آینده خود روز ۱۲ آذرماه جاری از ساعت ۱۴ در بوشهر به مصاف کارگر بنه گز این شهر خواهد رفت. پیروزی در این بازی خارج از خانه می تواند موقعیت این تیم را در بالای جدول مستحکم تر کند.

کد خبر 2431497