پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ آذر ۱۳۹۳، ۱۶:۲۲

یعقوبی:

تفاهم نامه همکاری فرهنگی بین سه شهر حرم اهل بیت(ع) بسته می شود

تفاهم نامه همکاری فرهنگی بین سه شهر حرم اهل بیت(ع) بسته می شود

شیراز – رئیس شورای اسلامی استان فارس از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین شهرهای مشهد، قم و شیراز به عنوان سه حرم اهل بیت(ع) خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین یعقوبی بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت های 11 ماه گذشته این شورا، گفت: یکی از اقدامات مهم و مد نظر این شورا ایجاد یک همکاری بیشتر میان سه شهر حرم اهل بیت(ع) در ایران بود که در این راستا طرح اولیه را به رئیس شوراهای کشور ارائه کرده ایم.

وی تصریح کرد: طی این طرح با انعقاد این تفاهم نامه زائرین این سه شهر می توانند از امکانات و زیرساختهای لازم در جهت مسافرت بهره مند شوند.

رئیس شورای اسلامی استان فارس افزود: زمانیکه این تفاهم نامه منعقد شود به طور حتم می توانیم امکانات بیشتری را برای زائرین در نظر بگیریم.

یعقوبی یادآور شد: طی 11 ماه گذشته 120 مورد بازید از تمامی شوراهای استان فارس داشته و از نزدیک با مشکلات و ظرفیت های آنها آشنا شدیم.

وی ادامه داد: ماهیانه حدود سه هزار و 200 مورد مصوبه شوراهای استان فارس داشته ایم که رفع محرومیت ها و ایجاد زیر ساختهای لازم در جهت توسعه اولویت اول بوده است.

رئیس شورای اسلامی استان فارس تاکید کرد: همکاری با استانهای بوشهر و هرمزگان نیز مد نظر قرار دارد تا از این طریق بتوانیم از ظرفیت های استانهای همسایه نیز استفاده کنیم و در مقابل این استانها نیز از پتانسیل های موجود در فارس بهره مند خواهند شد.

یعقوبی تاکید کرد: فعال کردن امور بانوان شوراها نیز از دیگر موارد مد نظر بوده زیرا امروز در شوراهای استان فارس هشت هزار نفر از 40 هزار عضو را بانوان به خود اختصاص داده اند.

وی تاکید کرد: موارد فرهنگی را در اولویت فعالیت های خود قرار داده ایم زیرا امروز مشکلات فرهنگی باید با برنامه ریزی مناسب در رفع آن همت کنیم و در این خصوص نیز هشت هزار نسخه آموزشی مباحث مختلف فرهنگی در روستاهای فارس توزیع شده است.

کد خبر 2432229

برچسب‌ها