پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ آذر ۱۳۹۳، ۹:۵۶

9 فضای آموزشی توسط بنیاد برکت در ایلام ساخته شد

 9 فضای آموزشی توسط بنیاد برکت در ایلام ساخته شد

ایلام - مدیرکل نوسازی مدارس استان ایلام گفت: 9 فضای آموزشی توسط بنیاد برکت در ایلام ساخته شده است.

سعید هژبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نهمین پروِژه برکت تحویل آموزش و پرورش داده شد و به بهره برداری رسیده است.

وی افزود: تاکنون ۹ فضای آموزشی شامل ۵۶ کلاس درس با هشت هزار و ۶۰۰ متر زیربنا تحویل آموزش و پرورش داده شده است.

این مسئول گفت: حدود ۱۵ مدرسه در حال ساخت در سطح استان را داریم که بابت تکمیل این پروِژه ها ۱۳۷ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات تملک دارایی های استان تامین شده و اختصاص پیدا کرده است.

هژبری افزود: بعد از زلزله ای که در شهرستان آبدانان در مورموری و دهلران و دره شهر داشتیم حدود ۳۳ فضای آموزشی ما بر اثر زلزله دچار خسارت های بهسازی و نوسازی شدند که از محل اعتبارات زلزله حدود سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار پیش بینی شده است.

این مسئول گفت: ۳۱ مدرسه در استان داریم که مدارس کانکس هستند و به صورت کلاس های پیش ساخته استفاده می شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان ایلام افزود: ۲۳۵ کلاس درس کمبود داریم و از مردم عزیز استان و کشور و خیرین عزیز تقاضا می کنیم که پای کار بیایند و به دانش آموزان ما کمک کنند.

کد خبر 2433362

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha