پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۷:۵۹

بارش برف در 8 استان کشور/ آغاز مجدد بارندگی در پایتخت

بارش برف در 8 استان کشور/ آغاز مجدد بارندگی در پایتخت

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش برف در 8 استان کشور و آغاز مجدد بارندگی در پایتخت خبر داد.

احد وظیفه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: براساس نقشه‌های پیش یابی هواشناسی وزش باد نسبتا شدید جنوبی همراه با افزایش دما در اردبیل و سواحل جنوبی دریای خزر بویژه سواحل غربی تا اواخر امشب ادامه خواهد داشت. همچنین در روز دوشنبه در برخی جزایر جنوبی کشور و تنگه هرمز رگبار و رعد و برق پراکنده و وزش باد پیش بینی می‌شود و از بعد از ظهر دوشنبه در شمال غرب و غرب کشور ابرناکی، بارش برف و باران و وزش باد شروع شده و سه شنبه سواحل دریای خزر، برخی مناطق دامنه‌های جنوبی البرز و سپس در بعداز ظهر سه شنبه با کاهش بارش در غرب، گستره بارش برف و باران شمال شرق کشور را فرا می گیرد.

وی با بیان ‌این‌که در روز چهارشنبه بارش برف و باران بطور متناوب در شمال غرب، سواحل جنوبی دریای خزر و شمال شرق ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: در سه روز آینده خلیج فارس، تنگه هرمز و طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه دریای خزر مواج خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اظهار داشت: بر این اساس فردا برای استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، خراسان شمالی و دامنه‌های جنوبی البرز. بارش باران و در ارتفاعات برف و در استانهای گیلان، مازندران و گلستان بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وظیفه، روز چهارشنبه نیز بارش برف در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، دامنه های جنوبی البرز و خراسان شمالی . بارش باران و درارتفاعات برف در استانهای مازندران و گلستان و با شدت بیشتر در استان گیلان خواهیم داشت.

وی افزود: فردا  آسمان تهران  نیمه ابری همراه با  وزش باد و بارش پراکنده در ارتفاعات بارش برف پیش بینی شده‌ است. کمینه و بیشینه دما در این روز به 5 و 10 درجه سانتی‌گراد بالای صفر می‌رسد.

کد خبر 2433975

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha