به گزارش خبرنگار مهر، تقی کهوریان عصر سه شنبه در اولین جلسه هیات امنای كانون كارآفرینی آذربایجان غربی اظهارداشت: برای این موضوع برای هریك از فارغ التحصیلان درخواست سهمیه ارزی كرده ایم تا از پتانسیل مرزی استان برای ایجاد اشتغال استفاده كنیم و با انجام آموزش های نظری و عملی به الین قشر از بیكاران خود در بحث تجارت فرامرزی جدی تر عمل كنیم.
وی با اشاره به اینكه افزایش توان مدیریتی استان در شناسایی موانع توسعه كارآفرینی از مهمترین اهداف این كانون است گفت: عملیاتی كردن دستورالعمل ابلاغی برای تشكیل این كانون ها و فعالیت آنها لازم و ضروری است.
تقی كهوریان اظهار داشت: كانون كارآفرینی به عنوان اتاق فكر برای كمك به مدیران در تصمیم سازی ها و ارائه راهكارها و برون رفت از مشكلات ایفای نقش خواهد كرد.
وی با اشاره به اینكه شناسایی موانع كارآفرینی از ضروریات مهم استان است خاطرنشان كرد: خلق ایده، شروع و ایجاد كسب و كار و خروج از ركود از نیارهای استان است كه این كانون با فعالیت های خود می تواند به آن پاسخ دهد.
معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی با اعلام اینكه دولت از كارآفرینی حمایت جدی می كند افزود: این كانون باید در بخش اقتصاد دانش بنیان به دولت كمك كند تا با ثروت آفرینی، مشكل پایین بودن سرانه درآمد در استان مرتفع شود.
كهوریان همچنین یادآور شد: این امور را باید وظیفه ملی و دینی خود و فعالین اقتصادی بدانیم تا در راستای ایجاد اشتغال و رفع مشكلات و موانع اقتصادی گام موثرتری برداشته شود تا مقوله كارآفرینی به مفهوم واقعی نهادینه شود.
در ابتدای این نشست با حضور، روسای دستگاه های اجرایی و كارآفرینان عضو هیئت امنا، اولین جلسه هیئت امنای كانون كارآفرینی آذربایجان غربی تشكیل شد.
در این جلسه با انتخاب اعضا، میرزاده به عنوان رئیس كانون و حسین زاده به عنوان دبیر كانون كارآفرینی استان انتخاب شدند.
نظر شما