پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ آذر ۱۳۹۳، ۹:۱۴

کریمی‌صارمی در گفتگو با مهر:

آلمان رکورددار جشنواره پویانمایی تهران است/ اختصاص سالن ویژه به بچه‌ها

آلمان رکورددار جشنواره پویانمایی تهران است/ اختصاص سالن ویژه به بچه‌ها

دبیر نهمین دوسالانه جهانی پویانمایی تهران تعداد آثار رسیده به این دوره از جشنواره و همچنین برخی جزئیات این رویداد را تشریح کرد.

محمدرضا کریمی صارمی دبیر نهمین جشنواره  دوسالانه بین‌المللی پویانمایی (انیمیشن) تهران درباره روند برگزاری این دوره از جشنواره به خبرنگار مهر گفت: نهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی (انیمیشن) تهران به صورت دوسالانه از تاریخ 17 تا 21 اسفند ماه در دو بخش ملی و بین المللی در مرکز آفرینش‌های فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می شود.

وی درباره فیلم های بخش مسابقه ملی و بین الملل توضیح داد: در بخش مسابقه ملی آثار به انیمیشن های ایرانی، انیمیشن های دانشجویی و انیمیشن های آزاد تقسیم شده است و در بخش بین الملل آثار تنها در بخش مسابقه دانشجویی و آزاد مورد بررسی قرار می گیرد.

دبیر نهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی (انیمیشن) تهران با اشاره به کیفیت برگزاری این جشنواره گفت:جشنواره بین‌المللی پویانمایی (انیمیشن) تهران از جمله جشنواره های الف جهانی است که دبیرخانه این دوره از تیرماه امسال کار خود را آغاز کرده و قرار است آثار آن در 5 سالن سینما به صورت «HD» نمایش داده شود.

صارمی درباره آثار ارسال شده در بخش بین الملل  این دوره از جشنواره بیان کرد: بهترین آثار معتبر جهانی در این دوره از جشنوره حضور دارد و براساس آمار به دست آمده، انیمیشن های آلمانی از جهت کمّی بیشترین آمار حضور در بخش بین الملل دوسالانه بین‌المللی پویانمایی (انیمیشن) تهران را به خود اختصاص داده اند.

وی ادامه داد: پس از آلمان، کره جنوبی و چین بیشترین انیمیشن ها را برای ارزیابی در بخش بین المللی جشنواره ارسال کرده اندو در حال حاضر کشورهای متقاضی شرکت در این دوره از جشنواره از مرز 70 گذشته اند و همین استقبال نشان می دهد که جشنواره بین‌المللی پویانمایی (انیمیشن) تهران در دنیا معتبر است.

دبیر نهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی (انیمیشن) در پایان با اشاره به بخش کودک و نوجوان در این دوره از جشنواره گفت: یکی از بخش های جشنواره پویانمایی تهران، نمایش فیلم هایی مربوط به کودکان و نوجوان است و طبق برنامه ریزی انجام شده قرار است یکی از سالن ها را ویژه کودکان به نمایش انیمیشن هایی با موضوع کودکان و نوجوانان اختصاص دهیم.

کد خبر 2436970

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha